LUKSUZNA KOZMETIKA

Giorgio Armani Beauty otvorio svoja vrata u Splitu

25.03.2016 u 20:27

Giorgio Armani Beauty kozmetika odsada i u Splitu

Izvor: Promo fotografije / Autor: L'Oréal Adria

Bionic
Reading

Nakon predstavljanja i lansiranja Giorgio Armani Beauty kozmetike prošle godine u Zagrebu, i grad Split dobio je novu kozmetičku destinaciju za sve ljubiteljice ove luksuzne kozmetike

U Douglas parfimeriji, u novootvorenom trgovačkom centru Mall of Split, jučer je održano intimno druženje na kojem su istaknute splitske dame mogle uživati u najljepšim teksturama prepoznatljivih Giorgio Armani make-up proizvoda. Armani Beauty više od 15 godina ističe svojstvenu ljepotu svake žene za postizanje samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva.

'Smatram da ljepota prvenstveno dolazi iznutra. Moje kreacije ne služe tome da maskiraju ili prikrivaju osobnost, već da je istaknu', misao je kojom se u osmišljavanju make-up proizvoda vodio Giorgio Armani.

Giorgio Armani Beauty oduvijek je zagovarao politiku inovativnosti kada je riječ o najuspješnijim kreativnim trendovima u kozmetici kako bi korisnicima omogućio iznimnu prozračnost, postojanost i ugodu. Takva posvećenost izvrsnosti postavlja visoke standarde ljepote te, što je još važnije, ženama pomaže da budu svoje i pune samopouzdanja.

Tajna Armanijeve kozmetike su beauty proizvodi koji donose odmjereni rezultat i nikada ne ostavljaju učinak pretjerivanja. Cilj je postizanje jednostavnog i stvarnog učinka, uz neizostavnu profinjenost. Lice blista punim, prirodnim sjajem, a obavijeno je samo s onoliko make-upa koliko je potrebno za naglašavanje tena, značajki lica i očiju.

Upravo je to potpis ovog dizajnera: suptilnost i čistoća te težnja za savršenom elegancijom. Stil je nesumnjivo luksuzan, ali nije razmetljiv; cilj je njegovati karizmatičnu i senzualnu ženstvenost.

Među uzvanicama istaknule su se Andrea Mladinić, Gabrijela Budimir, Vedrana Ilić i Ana Čagalj koje nisu skrivale svoje oduševljenje što im je jedan od njihovih omiljenih kozmetičkih brandova sada nadohvat ruke.

Giorgio Armani Beauty kozmetiku u Hrvatskoj moguće je pronaći ekskluzivno u parfimerijama Douglas, u Zagrebu na Trgu bana Jelačića 1 i u Arena centru, a odsada i u Split mallu.