LJETNA UŽIVANCIJA

Mame pune baterije: Poznate Hrvatice priuštile si odmor bez mališana

30.07.2017 u 13:29

Bionic
Reading

Ljeto je već u punom jeku i mnogi, ako već nisu, sanjaju o svojom zasluženom godišnjem odmoru. I dok se mnogima odmor itekako promijeni ulaskom u brak i dolaskom djece, kod naših poznatih dama on izgleda poprilično idilično i neopterećeno. Evo kako i koje slavne Hrvatice provode svoja ljetovanja bez mališana

Kako istinski uživati bez previše briga, pokazala nam je u više navrata naša poznata voditeljica Marijana Batinić te se prvo sa suprugom odmarala bez djeteta u Grčkoj, a onda smo je viđali i na našoj obali. Uživala je tako i s našom istaknutom glumicom Natašom Janjić.

Slavne prijateljice pokazale su da se odlično zabavljaju te da im muško društvo uopće ne nedostaje.

Osim njih, na odmor bez voljene kćerkice otišao je mladi par Bračulj koji je nedavno ozakonio svoju vezu brakom. Budući da im je odlazak u Dominikansku Republiku bio medeni mjesec, na kraju ni ne čudi to što su se Antonija Gogić i poduzetnik Marijan Bračulj željeli opustiti sami, bez društva.

#honeymooners #coconut #summer #laplaya #bavaro #hot🔥 👫🌴

A post shared by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Nisu golubovi... #honeymoon #vocation #puntacana #bavaro #dominikana #dominican #iberostar #iberostarpuntacana #caribbean

A post shared by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Nekadašnja misica pokazala je na odmoru iz snova svoju zavidnu liniju, koju je u samo nekoliko mjeseci nakon poroda dovela do savršenstva. Plivanje s dupinima, razni egzotični kokteli i beskonačne pješčane plaže bili su njihova svakodnevica prije povratka u Zagreb, u kojem ih je čekala jednogodišnja kći Lena, koju je za to vrijeme čuvala dadilja.

#swimmwithdolphins 🦈 #dolphinexplorer #dolphinshow #dolphinexperience #summer #vocation #fun

A post shared by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Od roditeljskih i poslovnih obveza ovih dana opušta se i naša atraktivna voditeljica Nikolina Pišek Ristović. U društvu supruga Vidoja Ristovića odmara se na Azurnoj obali, u popularnom ljetovalištu slavnih i bogatih Saint-Tropezu. Vrijeme uglavnom provodi sunčajući se na bazenu luksuzno opremljenog hotela, a kad se spusti noć, uživa u glamuroznim večerama na kojima pjevaju najpoznatija svjetska glazbena imena.

Finalement

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nije tajna ni to da naša voditeljica Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski vole putovanja i nove avanture. Tako su se prije nekoliko dana uputili na daleki Island. Na svojim društvenim mrežama Ida se pohvalila predivnim fotografijama na kojima se vidi kako su ona i Ivan razgledali sve turističke atrakcije ove zemlje.

A post shared by frau casio (@fraucasio) on

Ovi supružnici dijele veliku strast prema putovanjima i često si priušte odlazak na željene destinacije. Ida je tako već posjetila Kubu, Dansku, Francusku i Španjolsku, a na putovanja odlazi samo sa suprugom te joj u pomoć uskače majka ili svekrva.

A post shared by frau casio (@fraucasio) on

Nakon što je nekoliko dana poslovno boravila u Puli, Lana Klingor Mihić uputila se na kratki odmor od poslovnih obveza, ali i svoje tri kćerkice, Marle, Kiare i Mike. U svoju 'oazu mira', kako je opisala luksuzno opremljenu vilu u Trogiru, Lana je pobjegla sa suprugom Antom Mihićem i poručila kako je to njihovo idealno mjesto u kojem oboje pune baterije za daljnje obaveze.

Nekadašnja pjevačica, danas vlasnica PR agencije Klinka, nikada nije krila to da joj veliku pomoć u odgoju njezinih djevojčica pružaju roditelji. 

Resetiranje .... idealno mjesto = @trogir_residence_vilas 🍾☀️🌈🦄

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on