POTPUNA TRANSFORMACIJA

Gdje je nestao seksepil Megan Fox? Prvo je dobila otkaz u Hollywoodu, a sada niti ne mari za izgled

09.08.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Megan Fox, zbog svojeg je razmaženog ponašanja na filmskom setu ostala bez posla u Hollywoodu, što je za nju bio veliki udarac, a čini kako su godine izbivanja s crvenih tepiha uzele svoj danak - glumica više ne mari za ženstvenu odjeću i seksepil kojim je nekada zračila

Holivudska ljepotica Megan Fox prošle je godine javno progovorila o bolnoj temi - otkazu koji je dobila 2011. godine prije početka snimanja trećeg nastavka 'Transformera'. Glumicu je zamijenila kolegica Rosie Huntington-Whiteley, i to zato što je Meganino glumljenje dive na filmskom setu prekipjelo cijeloj ekipi. Izgubljena uloga koštala ju je velike holivudske karijere koju su joj svi predviđali, a kako su godine prolazile, glumica se sve rjeđe pojavljivala na holivudskim događanjima i crvenim tepisima.

Iako se više ne može najesti kruha u Hollywoodu, slavnu ljepoticu paparazzi još uvijek tu i tamo uslikaju, a ono što možemo vidjeti na fotografijama potpuna je suprotnost glumičinom nekadašnjem izdanju u vrijeme kad je punila medijske stupce. Glamurozne toalete i seksi stajlinge Megan je zamijenila trenirkama i trapericama - kao da je izgubila volju za sređivanje i ne mari za to što će reći javnost.

  • +17
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Većinu vremena Megan provodi sa suprugom Brianom Austinom Greenom, najpoznatijim po ulozi u popularnoj seriji 'Beverly Hills, 90210' te s njihovo troje djece, a iako se još uvijek može pohvaliti zavidnom linijom, glumica kao da je s karijerom izgubila i seksepil koji je nosila u sebi.

Slavna brineta viđena je u losanđeleskoj zračnoj luci, odjevena u neobičnu kombinaciju koja podsjeća na izviđačku odoru. Obična plava majica na kratke rukave i bermude koje nikako ne čine uslugu njezinoj lijepoj figuri, glumica je iskombinirala još katastrofalnijim modnim dodacima - crvenom maramom zavezanom oko vrata, boho ogrlicama od perlica, sportskim crnim ruksakom i gležnjačama u stilu planinarskih cipela.

  • +17
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedino pohvalno su svježa manikura i frizura koje lijepa brineta očigledno nije željela propustiti prije leta, no tko zna - možda se Megan uputila na odmor u šumu, daleko od gradske gužve, a ovo je njezin stajling za kampiranje. U tom slučaju, nije loše.