OD 20 DO 50 POSTO

Gdje Ivana Husar i Martina Tomčić već kupuju na sniženjima?

15.12.2012 u 18:49

Bionic
Reading

Zimsko sniženje u Centru Kaptol svečano su otvorile Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov

Lov Ivane Husar Mlinac i Martine Tomčić Moskaljov na dobre komade odjeće po povoljnim cijenama sa znatiželjom su pratili posjetitelji Centra Kaptol. One su se u predblagdanskom šopingu sjajno zabavile. Na sniženjima su opazile odlične stvari za sebe i sebi drage ljude.

U Max & Co.-u i IKKS-u cijela je aktualna kolekcija snižena 30 %. Popust od 30 % na dio kolekcije obračunava se u Weekend Max Mari i Armani Jeansu. U Burberryju su gležnjače i cipele s potpeticom snižene između 20 i 30 %, a u Terra Plani sve su cipele na popustu od 30 %.

U Lancelu se sada novčanici, rukavice i kozmetičke torbice mogu kupiti 20 % povoljnije, a u Marasu je dio putnih torbi Samsonite snižen do 30 %.

U Optičkom centru Bilić Vision neki su modeli sunčanih i dioptrijskih naočala sniženi do 50 %.

Popusti se mogu pronaći i u trgovinama s opremom za dom. Sutra u Siji kreće sniženje od 30 % na cjelokupni božićni asortiman.

Za svečano obilježavanje početka zimskog sniženja u Centru Kaptol Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov pripremaju i veliki božićni koncert polaznika Škole pjevanja Husar & Tomčić. Koncert na terasi Centra Kaptol počinje u nedjelju, 16. prosinca, u 18 sati.