NOVI LOOK

Gabriela Spanic izgleda izgladnjelo

26.09.2012 u 21:18

Bionic
Reading

Slika s Twittera najpoznatije glumice iz sapunica stvarno šokira

Venezuelanka hrvatskih korijena Gabriela Spanic nedavno je u modnom časopisu pozirala sa sinom Gabrielom de Jesúsom. Izgledom je šokirala čitatelje koji je nisu prepoznali. Na tim fotografijama izgleda, kako su mnogi rekli, kao voštana figura. Lice joj je 'popeglano' od botoksa, usne su joj nabubrile od hijaluronske kiseline, a nos je tanji. Osim toga, Gabriela je objavila sliku svoje nove linije, donosi 24 sata.

'Lijepa sam jer sam vegetarijanka, koristim kreme koje stoje 2.260 kuna i puno vježbam', rekla je jednom prilikom zvijezda sapunica.

Jedini zahvat koji je priznala je povećanje grudi prije nekoliko godina. Stavila je silikone, dodaje, jer je uvijek htjela imati bujno poprsje. Iako su je u Venezueli proglasili ženom s najboljim tijelom, Gabriela je kao tinejdžerica bila pretila.
Umalo je umrla zbog dijete jer je u mjesec dana smršavjela 25 kilograma. Završila je u bolnici, a oporavljala se dvije godine. No njezini zdravstveni problemi nisu prestali. Njezina bivša kućna pomoćnica María Celeste Fernández trovala je nju i sina od 2010. godine.