STIL ZA PET PLUS

Fura li ova Hrvatica najbolje svjetsku modu?

17.01.2013 u 10:48

Bionic
Reading

'Što manje vremena provodim u svom ormaru smišljajući modne kombinacije, rezultat na meni je bolji', rekla je Nikolina Lacković, jedna od najbolje odjevenih žena u sportskom društvu, supruga rukometaša Blaženka Lackovića

Nikolina Lacković
već pet godina sa suprugom i sinom živi u Hamburgu, a kad se pojavi na zagrebačkoj špici, svi bruje o njezinu modnom stilu. Nju je nemoguće vidjeti u lošem izdanju jer prije svakog izlaska iz kuće pomno razmisli što će staviti na sebe, a nosi krpice iz kolekcija najboljih svjetskih dizajnera, piše Glorija

'Najdraži su mi dizajneri Stella McCartney, Isabel Marant, Mary Katrantzou, Valentino, a od domaćih dizajnera imam nekoliko haljina od A'Marie', otkrila je Nikolina.

Odjeću kupuje u Hamburgu ili online. Omiljene su joj stranice Net a porter, My Theresa, Farfetch.com, Jades 24 i Shopbop.

Savršenu liniju Nikolina pak održava vježbanjem, čak četiri do pet puta tjedno ide na pilates i boks, a uz to i trči za trogodišnjim sinom Lukom.

Svoj stil pak opisuje kao opušten, maštovit, zaigran, eksperimentalan, ponekad klasičan – ponajprije ovisi o njezinu raspoloženju.

'Ono što ne volim nositi su plisirane duge suknje i pelerine', otkriva.

Trenutačno joj je najdraža stvar u ormaru kratka suknja StelleMcCartney i plave cipele Manolo Blahnik

Modne novosti prati putem modnih magazina, osobito cijeni njemački InStyle.

U svom ormaru najviše ima traperica, šalova i vesti.