PUT PUTUJEM

Franka Batelić otkrila romantičan plan za novogodišnju noć

13.12.2013 u 13:51

Bionic
Reading

Dvedesetjednogodišnjakinja iz Rapca, lijepa i talentirana glazbenica Franka Batelić u intervjuu za Studio samu sebe opisuje kao 'nestrpljivu i tvrdoglavu glavu koja se puno smije, voli, živi i nikada ne želi odrasti'. O ljubavi s Vedranom Ćorlukom ne želi govoriti, ali otkriva da za Novu godinu putuje u neke dalje krajeve

'U London i New York, dva meni najdraža grada! S kime ću dočekati Novu godinu? To ću ipak zadržati za sebe. Ali reći ću vam svoju novogodišnju želju: želim zdravlje i sreću za sve oko mene', kaže Franka.

Franka, koja u svojoj novoj pjesmi kaže: 'Ljubav su sitnice, ljubav oprašta, ljubav je slijepa, ljubav je živa i najveći je pokretač svemira...', ipak ostaje tajanstvena po pitanju svoje ljubavi. 'Ne znam tko uživa u tome da svoju privatnost dijeli s javnošću. Ti se stihovi mogu primijeniti na svakog od nas, pa tako i na mene. Mogu se poistovjetiti s ama baš svim stihovima ove pjesme koja me dira na poseban način. Ja sam od onih koji smatraju da ljudi sve rade zbog ljubavi', kaže Franka, u čijem se novom spotu za pjesmu 'Ljubav je...' dva mladića grle i drže za ruke.


'U ovom se spotu ljubav pokazuje točno onakva kakva jest. Za sve ljude, bez predrasuda, bez ograničenja, jer svima nam je zajednički taj osjećaj. Svi nekoga volimo. Ne znam zašto onda rangirati ljubav', govori glazbenica i studentica druge godine Pravnog fakulteta, otkrivajući da uspješno spaja oboje. 'Ako se ima dovoljno želje i volje, ništa nije teško, pa ni studij uz glazbenu karijeru', napominje Franka, prethodno godinu i pol studirajući i u Bostonu.