STAJLING BEZ GREŠKE

Čista elegancija: Meghan Markle iznenadila modnim odabirom

05.07.2018 u 20:37

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle zbog svojih je stajlinga često na meti svjetskih tabloida koji detaljno seciraju svaki njezin potez i izgled. Posljednjim stajlingom koji je osmislio stilist pjevačice Lady Gage, supruga princa Harryja apsolutno je oduševila

U maniri vojvotkinje, Meghan Markle stigla je u pratnji svog supruga princa Harryja odraditi još jedan u nizu kraljevskih angažmana. 36-godišnjakinja je za prijem organizacije Commonwealth, čiji je Harry predsjednik, odjenula jednostavnu, ali upečatljivu žutu kreaciju dizajnera Brandona Maxwella, koji inače godinama surađuje s američkom glazbenicom Lady Gagom.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Žuta haljina dužine do sredine lista i s kratkim prorezom na stražnjoj strani te otvorenih rukava, na Meghan je stajala kao salivena. Uz istu je vojvotkinja od Sussexa odjenula nude salonke koje su izdužile njezinu ionako skladnu liniju.

Novopečena članica britanskog kraljevstva ovoga je puta svoje neukrotive uvojke zavezala u urednu nisku punđu koja se pokazala idealnim odabirom za ovaj kroj i stil haljine.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supružnici su na iznenađenje mnogih, u londonski Marlborough House stigli držeći se za ruke i tako ušutkali glasine da će se od sada morati držati posebnih protokola koji zabranjuju iskazivanje nježnosti u javnosti.