BEAUTY TAJNE

Evo zašto uvijek uspijeva izgledati tako dobro

13.11.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Slavna kolumbijska pjevačica Shakira u intervjuu otkriva sve svoje beauty tajne. Majka devetomjesečnog sinčića Milana kaže da u slučaju šminke manje gotovo uvijek znači više, a otkriva i da se već godinama šminka sama

'Ponekad sam dehidrirana zbog čestog letenja avionom, a tada stavim kapsule vitamina E na kožu i nakon toga ona doslovce blista. Drugi trik je ne pretjerivati s make upom. Kada pogledam neke svoje fotografije otprije deset godina, vidim da sam tada izgledala starije nego danas. Tada sam imala vizažisticu', kaže Shakira te dodaje da se danas sama šminka, kako u slobodno vrijeme, tako i za javne nastupe.

Shakira, koja uživa u vezi s nogometašem Gerardom Piquéom, otkriva i da je zaljubljenica u traperice, jedan od omiljenih dizajnera joj je Alaia, a među omiljenima su joj još Helmut Lang i Versace, dodajući da doslovce obožava pamučne majice za svaki dan s potpisom Helmuta Langa.

Na pitanje koji je najbolji beauty savjet koji je dobila, Shakira kaže: 'Stavljajte kremu za sunčanje. To je definitivno najbolji savjet. Naravno, preplanuli ten izgleda odlično, no realno to traje samo tjedan dana i nakon toga se morate suočiti sa svom štetom nastalom na vašoj koži', kaže Shakira.

Beauty rituali kojih se bespogovorno pridržava je redovito čišćenje kože te skidanje šminke navečer prije spavanja. 'Otkrila sam da vitamin C čini čuda, stoga ga na kožu nanosim ujutro, prije stavljanja šminke. Biram proizvode za kosu koji ne sadrže previše alkohola jer isušuju kosu, stoga stavljam prirodna ulja', otkriva Shakira.

Shakira sjajnu i zdravu kožu lica održava i kombinacijom hidratantne kreme i prirodnog šećera, koji joj služe kao piling za uklanjanje mrtvih stanica kože.