VJEČNI KLASIK

Evo zašto se isplati investirati u ovakav kaput

08.03.2018 u 13:10

Bionic
Reading

Da je leopard uzorak postao bezvremenski klasik koji često intrigira modnu industriju, dovoljno govore dizajnerske kolekcije namijenjene novoj zimskoj sezoni

Jedan od najzanimljivijih trendova viđenih u zimskim kolekcijama vodećih dizajnerskih imena definitivno su odjevni komadi inspririrani glam erom 80-ih. Uz naglašena ramena, isticanje osnovnih boja, metaliziranog lamé materijala i upečatljiva zlatna nakita, životinjski uzorak na odjevnim komadima koji je obilježio modu 80-ih ponovno je poželjan.

  • +7
Leopard kaputi na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada govorimo o životinjskom uzorku, posljednjih tjedana na modnim pistama posebno su se isticali kaputi uzorka leopard, bilo da je riječ o kolekciji Junya Watanabe, Victorie Beckham, Calvina Kleina ili modnih kuća Max Mara i Givenchy.

Kao najveća pobornica nošenja leopard kaputa u svijetu slavnih definitivno je britanska ikona stila Kate Moss koja od zanimljivih kaputa leopard uzorka ne odustaje godinama.

Outfit formula Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Kultni status koji su zavrijedili dugogodišnjim bivanjem na modnoj sceni, kaputi leopard uzorka ponovno će potvrditi u idućoj zimskoj sezoni, a modna biblija Vogue naglašava da se upravo u ove kapute itekako isplati investirati.

  • +3
Slavne dame u leopard kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Pixsell