SVE ZBOG BOLJEG SEKSA

Evo u kojoj dobi žene najčešće varaju

04.10.2013 u 21:19

Bionic
Reading

Kako pokazuje najnovije istraživanje, žene varaju u najboljim godinama, i to zato što žele sjajan seks

Muškarci koji su u vezi sa ženama u dobi od 25. do 34. godine trebali bi biti na velikom oprezu. Naime, najnovije istraživanje u kojemu je sudjelovalo 10.245 Britanki, pokazuje da su žene u toj dobi najsklonije nevjeri. Ono što je posebno zabrinjavajuće da broj žena koje traže izvanbračnu zabavu – raste.

Većina žena kao glavni razlog nevjere navode neispunjavajući i nezadovoljavajući seksualni život. Istraživanje pokazuje da žene u dobi od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mlađim ispitanicama. Čak 30 posto njih voli malo šarati sa strane.

Čini se da su se žene ugledale na muškarce jer ističu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima sliži kao razonoda i zabava. Inače, to su razlozi koje su muškarci navodili kao opravdanje za varanje.

'Žene preuzimaju moć u poslovnom svijetu, ali očito i na seksualnom području. Nisu više spremne na kompromise u smislu loših seksualnih izvedbi pa zadovoljstvo traže na drugoj strani', pojasnio je Noel Biderman, osnivač i direktor stranice AshleyMadison.com.