KAD LI SVE STIGNE?

Evo što je ambiciozna Katie namijenila maloj Suri

28.09.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Dok Suri živi s mamom u New Yorku i kreće na tečaj kineskog, mnogi se pitaju – ima li Tom Cruise dovoljno dobre odnose s kćeri?

Možda joj je tek šest, ali već uči strani jezik. I to ne bilo koji, nego kineski. Ta izuzetna djevojčica je kći slavnih roditelja Toma Cruisa i Katie Holmes Suri Cruise. Roditelji su je upisali na prestižni tečaj najrasprostranjenijeg jezika svijeta, koji godišnje stoji kao automobil srednje klase - 40 tisuća dolara.

'Suri će učiti mandarinski', izvor blizak obitelj izjavio je za RadarOnline.com, a prenosi Daily Mail. 'Priključila se programu za niže razrede na kojem se uči kineski i to će joj dati sjajne osnove.'

Poznata škola u New Yorku planira otvoriti kampuse u nekoliko kineskih gradova, uključujući Peking i Šangaj. Ideja tečaja je da se polaznike u potpunosti uroni u kinesku kulturu.

Nakon nedavnog raspada braka s Tomom Cruiseom, Katie i Suri preselile su na Manhattan, tako da je ove jeseni djevojčica pošla u posve novu školu. Elitna škola ima poseban program koji ne prisiljava djecu da budu neprekidno na nastavi, kako bi omogućili da mogu putovati svijetom sa svojim uspješnim i bogatim roditeljima.

Za to vrijeme, Tom Cruise trenutno je u Londonu. Navodno je u redovitom kontaktu s kćerkom, ali činjenica jest da je nije vidio preko mjesec i pol.
To je potaklo nagađanja utemeljena na govorkanjima da je razlog rastave bio pokušaj Katie da skloni Suri od ćudljivog oca.

Cruiseovi prijatelji stali su u njegovu zaštitu, ustvrdivši da 'telefonsko roditeljstvo' nije novo u njihovu odnosu.
'Tako je radio cijeli život. Dok je bio na snimanju negdje izvan zemlje, morao se osloniti na telefon', objasnio je njegov odvjetnik Bert Fields za magazin People.
'Ne pamtim sastanak s Tomom koji nije prekinuo telefonski poziv njegove kćeri', tvrdi Tomov redoviti suradnik, scenarist Christopher McQuarrie. 'Jako mu je teško, nedostaje mu njegova djevojčica i jako se trudi oko roditeljstva.'

Cruise u Londonu snima novi akcijski film 'Sve što trebaš je ubojstvo'. Scenarist McQrarrie tvrdi da to nije dokaz njegove bezosjećajnosti, nego normalna pojava u njihovu poslu:

'Ne možete jednostavno staviti film na čekanje i baviti se privatnim poslovima. Završavao je prošli film kada je doznao da njegova supruga želi razvod. Odmah se prebacio na novi. Nema šanse da je mogao izbjeći tu obavezu – u pitanju su milijuni dolara i stotine ljudi koji žive od tog posla.'