POVRATAK U PROŠLOST

Evo koje sve priče krije odjeća s potpisom Varteksa koju su nosili naši roditelji, bake i djedovi

16.11.2018 u 12:51

Bionic
Reading

Domaća modna i tekstilna kompanija Varteks ovih je dana na Facebooku pokrenula jedinstveni nagradni natječaj koji je postao pravi hit

Nagradnim natječajem pod imenom 'Vintage Varteks', kultni modni brend iz Varaždina pozvao je fanove na Facebooku da iz ormara izvade svoje stare Varteks odjevne predmete koje su nosili njihovi roditelji ili bake i djedovi te da fotografije predstave uz popratnu priču.

Sudeći po mnogobrojnim pričama i fotografijama pristiglih u sklopu nagradnog natječaja, varaždinski Varteks kroz godine postojanja mnogima je postao destinacija broj jedan za odabir odjeće u kojoj su željeli obilježiti važna životna događanja poput vjenčanja, a kupljeni modeli odijela, kostima, balonera i kaputa u mnogim obiteljima prenose se s koljena na koljeno što dovoljno govori o Varteksovoj kvaliteti izrade odjevnih komada i korištenim tkaninama.

Kako stoji u pravilima Varteksovog natječaja, poslane fotografije uz opis će se evaluirati na temelju starosti odjevnog predmeta i priče vezane uz fotografiju, a najbolje ocijenjeni će osvojiti poklon bonove u visini do 5.000 kuna. Spomenuti natječaj završava u ponedjeljak, 19. studenog, a iz Varteksa poručuju kako je odaziv fanova premašio sva očekivanja.

'Dobili smo 100 komentara, među kojima ima stvarno dirljivih, a i nekih potpuno originalnih. Ujedno je i vrlo zanimljivo vidjeti toliko starih i dobro očuvanih odjevnih predmeta.Varteks ove godine slavi 100. godišnjicu postojanja pa nije ni čudo da su odijela, kaputi i haljine utkani u bezbroj obiteljskih priča’, ističu iz Varteksa.