IDEALNA KUPOVINA

Evo kako naručiti namirnice i samo ih pokupiti po povratku kući

25.11.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Kupujete li već namirnice putem interneta, možda znate za još jednu pametnu opciju, idealnu kada nemate vremena za obilazak trgovine, ali ste u pokretu i nije vam problem pokupiti naručeno

Ako ste, primjerice, saznali da ćete imati goste ili želite sve hladnije dane zasladiti omiljenim kolačima, potrebne namirnice naručite do podneva i jednostavno ih preuzmite na povratku kući s posla.

Tako Konzum za svoje kupce ima opciju 'PoKupi', što znači da ćete preko internetske prodavaonice naručiti što želite i reći kada ćete doći po kupljeno. Dakle, nakon što ste odabrali potrebne namirnice, baš kao što inače obavljate online kupnju, naznačit ćete da se radi o spomenutoj opciji te odabrati lokaciju na koju dolazite.

Uslugu možete koristiti radnim danom od 8 do 20 sati te subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, dok namirnice naručene do podneva možete pokupiti još istoga dana.

Za ovu opciju trebate naručiti namirnice u vrijednosti 200 kuna, a možete plaćati na sve načine, od kreditnih i debitnih kartica te gotovine u trenutku preuzimanja robe ili kreditnim karticama putem interneta.

Vrijeme je u ovom užurbanom načinu življenja najdragocjenije pa će se ovaj način kupovine namirnica svidjeti svima koji žele izbjeći stajanje u redovima, traženje određenih artikala ili onih na akciji, kao i obilaske trgovina. Vrlo jednostavno, a dobit ćete sve što vam je potrebno.