3. VEČER FASHION.HR

Evo čime je dečko osvojio Eciju Ivušić

16.03.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Plavokosa voditeljica nije propustila pogledati modne revije treće večeri Fashion.hr-a

Ecija Ivušić, odjevena u zanimljivu odjevnu kombinaciju žutoga i zebra uzorka, sretno je zaljubljena, a zanimalo nas je čime ju je dečko osvojio.

'Privukao me svojom jednostavnošću jer čvrsto stoji na zemlji i vrlo smo sličnih mentalnih sklopova. Osim toga, emocionalno je inteligentna osoba, što je kod muškaraca danas rijetkost. A za sve ostalo zaslužan je onaj osjećaj zaljubljenosti', ispričala nam je Ecija.

Na Fashion.hr-u zanimale su je kreacije Martine Felje s kojom surađuje i čija je klijentica, kao i što je pripremio eNVy Room

Kad je, pak, riječ o novitetima za nadolazeće proljetne dane, Ecija još nije krenula u obnavljanje garderobe.

'Za proljeće uvijek pročešljam proljetne kolekcije. Iako u Zagrebu nije prevelik izbor i sve se svodi uglavnom na Zaru, H&M i slične trgovine, uvijek nešto pronađem za sebe jer zbilja jako volim kombinirati i iznalaziti zgodne komade odjeće. Uživam u takvim stvarima. U našim second hand trgovinama nisam kupovala, ali naručivala sam vintage haljine preko interneta i bila sam vrlo zadovoljna', rekla je Ecija.

Omiljenu kombinaciju za izlazak bira prema raspoloženju i trenutku.

'Zbilja ovisi, ponekad volim odjenuti nešto kratko, a nekad se dobro osjećam u nečemu elegantnijem i ozbiljnijem', kaže Ecija.