UZBURKANE STRASTI

Eva Mendes i Ryan Gosling započeli vezu

07.09.2011 u 08:22

Bionic
Reading

Ona je seksi latino sirena s velikih ekrana, senzacionalnog izgleda i opasnih oblina, a on je holivudski zavodnik zbog kojeg ženama klecaju koljena. Romansa Eve Mendes i Ryana Goslinga premjestila se iz scenarija novog filma u stvarni život

Par je radio u New Yorku na setu novog filma 'The Place Beyond The Pines' u kojem igra bračni par, ali jasan znak da je nešto više od kolega bio je kad je proveo romantičan vikend u Disneylandu, navodi Daily Mail.

Američki tabloidi javljaju kako je na izletu u zabavnom parku 37-godišnja glumica grlila i strastveno ljubila sedam godina mlađeg Ryana. doduše, pokušali su ostati inkognito pa su se odjenuli u casual odjeću i bejzbol kape. No brzo su prepoznati pa su posjetitelji zabilježili kako su uživali u vožnjama toboganima, a kad su ručali, Eva je, navodno, hranila Ryana.

Izvori bliski paru kažu da se ta ljubav dugo kuhala, a kulminirala je na setu filma. 'Između njih je uvijek bila jaka kemija, njihova je veza bila samo pitanje vremena!'

Redatelj filma je Derek Cianfrance (Blue Valentine) i priča je o kaskaderu (Gosling) koji postaje kriminalac kako bi prehranio ženu (Mendes) i dijete.
Za Ryana se pisalo kako je blizak s Oliviom Wilde, a prije su ga povezivali sa Sandrom Bullock i Kirsten Dunst.