National Geographic

Epska kulinarska pustolovina u novim epizodama serijala “Gordon Ramsey: Neistražene kuhinje”

18.09.2020 u 09:05

Bionic
Reading

Svjetski poznati britanski chef Gordon Ramsay kreće na kulinarsku pustolovinu života! Ovoga puta njegovo odredište su neke od najnevjerojatnijih i najudaljenijih zemalja na svijetu, a sve kako bi pronašao nova kulinarska nadahnuća

U drugoj sezoni serijala „Gordon Ramsey: Nesitražene kuhinje“, on roni, peca, skuplja i skače iz helikoptera u još jednoj akcijskoj pustolovini u potrazi za nevjerojatnom hranom. Nova sezona kulinarskog serijala počela je s prikazivanjem 13. rujna u 22:00 h na National Geographic-u.Gordonovo putovanje ovoga puta započinje u dalekoj Tasmaniji gdje će otkrit čistoću otoka, zaroniti u vode krcate morskim psima tražeći rakove, izmicati zmijama otrovnicama i pecati pastrve u unutrašnjosti. Sve to kako bi pripremio vrhunsku gozbu s gošćom Analiese Gregory. Osim Tasmanije, njegova kulinarska pustolovina odvest će ga i u Afriku. Chef Ramsay zbližavat će se s nosorozima, žirafama, zebrama i vodenkonjima u KwaZulu-Natalu dok otkriva tradicionalnu kuhinju ratnika Zulu i uči koristiti "braai". Uz poneke vratolomije poput skakanja iz helikoptera, Ramsey će na kraju skupljati školjke na strmim grebenima te kuhati za poglavicu.

Od velikih životinja u divljini Južne Afrike i kajmanima preplavljene džungle Gvajane do netaknute Tasmanije, kulinarsko putovanje vodi Ramseya i u močvare Cajuna u Louisiani, fjordove Norveške, planine južne Indije te na indonezijski otok Sumatru. Kulinarski serijal „Gordon Ramsey: Neistražene kuhinje“ testirat će njegove kulinarske vještine, ali i pokazati je li Gordon dorastao izazovu koji mu nameće divlja i netaknuta priroda.