JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

eNVy room ponovo briljira: Pogledajte neodoljivu kolekciju vjenčanica kao stvorenu za nepopravljive romantičarke

20.01.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Već dugi niz godina, još otkako je 2012. predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, atelje modnog dvojca eNVy room nezaobilazna je adresa mnogih budućih mladenki u potrazi za vjenčanicom iz snova. Poput svih eNVy room kreacija u koje je pedantno utkana doza ženstvenosti, elegancije i glamura, a po kojima je brend odavno prepoznat, i modeli iz bridal kolekcija nepogrešivo odražavaju jedinstvenu estetiku popularnog tandema

Kao i svaki puta do sada, eNVy room je inspiraciju za kreiranje najnovije bridal kolekcije pronašao u modnim erama 19. i ranog 20. stoljeća te pedesetim godinama 20. stoljeća kada je modu odlikovala naglašena ženska silueta. Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy room kreacija evocira sjećanja na neko povijesno razdoblje.

  • +19
eNVy room Izvor: Promo fotografije / Autor: Karla Jurić i Ive Trojanović

Izduženoj silueti tijela suprotstavljaju se naglašena ramena i voluminozni rukavi, dok su predimenzioniranim krinolinama najčešća opreka gola ramena i otvorena leđa. Dramatici vjenčanih kreacija pridonose i zavodljivi izrezi, nabori na tkaninama koji kreiraju čudesan efekt svjetlosti i sjene, baš kao i neodoljiva igra punih i prozirnih materijala.

I ovoga su puta vjenčane kreacije urešene prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, sitnih bisera i ručno šivanih floralnih aplikacija od svile. Decentni točkasti uzorak koji se rasipa čitavom dužinom haljine oponira krupnom dezenu cvjetnih motiva, a raskošnim modelima izvezenima svjetlucavim ljuskicama, resicama, perlicama ili pak perjem suprotstavljaju se minimalistički modeli svilenih slip haljina.

Osim navedenih, kolekcijom dominiraju i čipka, til i svila, a osim klasične bijele boje u kolekciji ćete pronaći i prljavo rozu i nježnu zelenu te jedan poseban model crne boje koji će obožavati mladenke sklone ekstravagantnim modnim odabirima.