IMA SE, MOŽE SE

Emil Tedeschi darovao supruzi raskošni party u Kopenhagenu!

19.05.2014 u 13:35

Maja i Emil Tedeschi

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Bionic
Reading

Poznati biznismen u Danskoj je organizirao veliku proslavu 50. rođendana supruge Maje koja je uključivala slavne bendove, elitan hotel i večeru u razvikanom restoranu Amass

Emil Tedeschi dugo je planirao savršen party iznenađenja za 50. rođendan svoje supruge Maje, nagrađivane arhitektice. Par koji je u braku 20 godina ima dvoje djece, kćer Lizu i sina Emila.

Arhitektica i supruga poduzetnika Emila, Maja Tedeschi, zbog istančanog modnog stila slovi kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj.


Poznati poduzetnik priredio je spektakularnu proslavu Majinog rođendana uz francuski bend Nouvelle Vague i britanski Suede za 80-ak ljudi iz Hrvatske, donosi Jutarnji list.

'Sjajno je to izveo i uspio sakriti apsolutno svaki detalj. Supruga ništa nije posumnjala. Odveo ju je u London, no to je bilo samo da je zavara', kaže izvor blizak paru za Jutarnji list.

Iako nije poznato tko je točno bio u krugu uzvanika, za pretpostaviti je da je jedan od njih bio radijski voditelj Siniša Švec jer se na Facebooku pohvalio time da se nalazi u Kopenhagenu, ali ne odajući zašto je ondje. Isto je napravila Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica Jinxa, a poznato je da su ona i suprug Dubravko Ivaniš, šef benda Pips, Chips and Videoclips, već godinama bliski prijatelji s bračnim parom Tedeschi. Zoran Milanović, veliki Tedeschijev prijatelj, nije se odazvao pozivu zbog premijerskih obveza.