DANIJELA DVORNIK:

Ella veze ne shvaća olako

Danijela Dvornik

Danijela Dvornik

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Supruga pokojnog kralja funka otkrila je da je sretna sama te da u njezinom životu u zadnje dvije i pol godine nije bilo mjesta za muškarca

'Kad se žena počne sređivati i brinuti se malo o sebi, onda se to obično nadovezuje na priču 'našla si je nekog frajera ili ima u planu naći nekog frajera'. Ali evo, morat ću vas razočarati', otkrila je Danijela u intervjuu za 'Red Carpet'.

Danijela kaže da od smrti svog supruga nije imala romansu. 'Možda se vama dvije i pol godine čine dugo, ali meni je to kao da je bilo jučer. Znam da se ljudi u dvije i pol godine, ožene, rastave, nađu drugu ljubav, ali nisam baš taj slučaj. Kod mene to tako ne ide. Bez obzira našla ja frajera ili ne našla, ja sam sretna', priznaje Danijela i dodaje da bi je netko trebao zaista oboriti s nogu da se u ovoj situaciji zaljubi.

'Dino je bio osebujna ličnost. S njim si mogao imati 18 godina, 40 ili 70. Dino bi volio da sam ja sretna. Nema dana da ne pomislim na njega.' Priznaje da joj je još uvijek teško pričati o takvima stvarima i kaže da joj je vježbanje jedan način borbe protiv svega toga.

Otkrila je da je kći Ella počela pjevati te da je već snimila prvi singl. 'Nemam problema s njom. Niti banči, niti pije, a i ne drogira se. Ima dečka Josipa. Drago mi je što ona te veze ne shvaća olako. Ne ide s cvijeta na cvijet', otkrila je Danijela i dodala da je zadovoljna i Josipom: 'Super kuha i dobar je dečko.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi