zvijezda prijema

Elegantnu haljinu Kate Middleton zasjenila je raskošna tijara pokojne Lady Di

12.12.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Uz članove britanske kraljevske obitelji, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton prisustvovala je diplomatskom prijemu u Buckinghamskoj palači – godišnjem događanju koje privlači na tisuće gostiju, od veleposlanika do vladinih dužnosnika

Na svečanom prijemu britanska miljenica Kate Middleton uspjela se posebno istaknuti u mornarski plavoj haljini od baršuna s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen, da bi svečano izdanje učinila dodatno posebnim odabirom prepoznatljive tijare Lover's Knot.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Omiljenu tijaru Kate je posljednji put nosila u lipnju 2019. godine tijekom državnog banketa u Buckinghamskoj palači održanom u čast američkog predsjedničkog para Trump, a spomenuta tijara stvorena je 1913. godine i sadrži dijamantne lukove ukrašene biserima.

Prepoznatljiva Lover's Knot tijara često se povezuje s nikad prežaljenom britanskom princezom Dianom koja ju imala priliku nositi u brojnim prilikama. Kao rezultat toga, postala je jedna od najpoznatijih tijara u vlasništvu britanske kraljevske obitelji.

Ovaj rijetki artefakt Middleton je ovoga puta parirala s visećim dijamantnim naušnicama i ogrlicom uz trobojnu lentu, orden i broš.

Za osmu godišnjicu vjenčanja s princom Williamom, kraljica Elizabeta dodijelila je Kate orden Kraljevskog viktorijanskog reda – bijeli emajlirani malteški križ s krunom Tudora. Na prsima Kate je nosila žuti broš kraljice Elizabete koji se tradicionalno dodjeljuje članicama britanske monarhije.