dobitna kombinacija

Elegantne poput balerinki, udobne poput tenisica: Ovo su hit cipele za proljeće

26.03.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Ako bismo morali izdvojiti jednu stvar koju tako volimo kod proljeća, to je činjenica da se napokon možemo pozdraviti s trendovima glomaznih, teških cipela. Sada na scenu stupaju lagani i udobni modeli, a jedne će biti posebno popularne

Dolaskom proljeća robusne čizme i gležnjače napokon zamjenjuju lagane sandale, tenisice i mokasinke. Balerinke su posebno popularne posljednjih nekoliko sezona, a kako oličenje francuskog chica i ženstvenosti u rekordnom roku osvojile su ormare najvećih trendeseterica današnjice. A uz bok popularnosti balerinki tu su vječne tenisice koje se tako lako i dobro nose uz traperice ali u lepršave haljine.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

No, tu su još jedne cipele koje tako vješto utjelovljuje eleganciju balerinki i ležernost tenisica. Riječ je o espadrilama ravnih potplata, a nema sumnje, ovaj model cipela u kratkom roku zavladat će ulicama glavnih modnih gradova.

Ovo su hit cipele za proljeće

Prijelazo razdovlje može biti izazovno po pitanju modnih kombinacija, no više nismo 'osuđeni' isključivo na balerinke i tenisice. 'It' cipele ove sezone su espadrile ravnih potplata koje predstavljaju idealan spoj elegancije i ležerne lakoće. Posebno dobar izbor predstavlja model u krem bijeloj boji sa zlatnim detaljima koji svakoj kombinaciji daje chic prizvuk. Naime, kombinacija krem ​​bijele i zlatne savršeno se uklapa u proljetnu modu i lako se uklapa u svaki look.

No, ako želite cipele dodatno istaknuti, onda je dobro posegnuti za modelima u jarkim bojama ili ukrašene printom. Ipak, eleganciju bež krem modela teško će zamijeniti i jedan drugi model, uključujući i klasične crne.

Ravni potplat ukrašen pletenom jutom, detaljem karakterističnim za espadrile, omogućuje udobnost bez kompromisa, a ukoliko odaberete mode s podebljanim potplatom vizualno ćete izduljiti noge i siluetu. Ove trendi cipelama omogućuju da bez puno muke prevalite veće udaljenosti, odlično se kombiniraju uz traperice, lepršave haljine, košulja haljine i suknje spajajući ležernost klasičnih tenisica i eleganciju elegantnih balerinki. Ovo je pravi must-have za proljeće 2024.!

  • +13
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo