PREDSJEDNIČKA INAUGURACIJA

Elegantna u crnom: Kolinda Grabar Kitarović posljednjeg dana na Pantovčaku igrala je na sigurno

18.02.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović oprostila se i službeno od predsjedničke dužnosti na Pantovčaku, a za ovu je prigodu igrala na sigurno odabravši stajling u crnoj boji

Nakon pet godina predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović oprostila se od Pantovčaka odlučivši se za outfit u crnoj boji.

Grabar Kitarović ovoga puta nije eksperimentirala uzorcima, krojevima ili bojama. Nosila je crnu pelerinu s detaljima od krzna, ispod koje je imala crnu haljinu koja prati liniju tijela s bijelim detaljima i podstavom u istoj boji.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Ostatak outfita upotpunila je crnim stiletticama klasičnog dizajna, naušnicama i malim zlatnim brošem.

Iako smo je znali često viđati s raspuštenom kosom stiliziranom u uvojke, bivša predsjednica odlučila se ovoga puta ipak za svoju prepoznatljivu punđu.

  • +6
Svečanost inauguracije predsjednika Zorana Milanovića Izvor: Pixsell / Autor: Damir Sencar/HINA/POOL

Službena ceremonija inauguracije petog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, za razliku od onih prethodnih, održana je na Pantovčaku, a veliku je pozornost izazvao outfit nove prve dame Sanje Musić Milanović. Uspješna liječnica odlučila se za stajling u nježnoj ružičastoj boji s domaćim potpisom. Supruga novog hrvatskog predsjednika odabrala je haljinu dugih rukava koja se u struku veže u čvor u kombinaciji s kaputom u istoj nijansi. Riječ je o kreaciji iz nove kolekcije hrvatske modne kuće Varteks koja će uskoro biti u prodaji, a dizajnirala ju je dizajnerica Martina Vrdoljak.

Novopečena prva dama upotpunila je outfit štiklama od brušene kože i nakitom iz nove kolekcije hrvatskog dizajnera nakita Nenada Sovilja pod nazivom Metamorphosis.