PLIJENILA POGLEDE

Pun pogodak: Ovo efektno odijelo Jeleni Rozgi pristaje bolje od bilo koje haljine

18.02.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Lijepa glazbenica ponovno je pokazala kako modu ima u malom prstu na koncertu u Lisinskom gdje je blistala efektnom odijelu s potpisom hvaljenog dvojca eNVY room

Jelena Rozga plijeni poglede gdje god da se pojavi svojim sjajnim modnim kombinacijama, a na koncertu pod nazivom 'Zovem prijatelje moje' u Lisinskom bila je među najzapaženijim uzvanicama.

Iako često na nastupima nosi haljine, ovoga se puta odlučila za elegantno odijelo koje rado nose mnoge poznate zaljubljenice u modu. I nije pogriješila! Neobično odijelo pristajalo joj kao saliveno i naglasilo njezinu vitku figuru.

Uvijek odjevena u skladu s aktualnim trendovima, lijepa je Splićanka ponovno bila u središtu pozornosti odjenuvši prekrasno bijelo odijelo naglašenih ramena s neobičnim 3D aplikacijama od tkanine.

  • +10
Humanitarni koncert 'Zovem prijatelje moje' Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Mladenačka frizura, cipele s potpisom Balenciage, decentan make up i Chanelove naušnice nadogradili su ovo izdanje bez greške lijepe Jelene.

  • +19
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Poznati domaći skladatelj Tomislav Mrduljaš uz orkestar Hrvatske ratne mornarice na velikom humanitarnom koncertu 'Zovem prijatelje moje' u Lisinskom uspio je okupiti brojne kolege s domaće estradne scene među kojima su bili osim Jelene i Zorica Kondža, Jelena Rozga, Mia Dimšić, Ivo Amulić, Giuliano, Alen Nižetić, Marko Tolja, Goran Karan, Tedi Spalato, Tiho Orlić...

U Lisinskom je nastupio i proslavljeni košarkaš Dino Rađa koji je još jednom pokazao da je odličan gitarist.