pokušajte odoljeti

Eksplozija zavodljivih mirisa: Ovo su najbolji novi parfemi za 2022. godinu

28.02.2022 u 14:02

Bionic
Reading

Novi parfem jedan je od najljepših načina da sami sebe počastite za početak nove sezone. Naime, sjećanja nerijetko vežemo uz mirise, pa itekako im smisla novo doba godine početi ispočetka, a ovo su neki od najljepših novih parfema

Nagovještaj kraja zime potiče se na velika planiranja i očekivanja od toplijeg dijela godine, a uzbudljiv novi parfem je sladak način da na najljepši način pamtite lijepe trenutke. A neki od novih parfema mirisom bi vas mogao dovoljno snažno osvojiti da postane i vaš novi, omiljeni parfem.

Bez obzira tražite li savršen poklon ili priželjkujete mirisnu poslasticu, svakako se isplati bacit pogled i pomirisati ove slasne novitete.

N°1 de Chanel L'Eau Rouge, Chanel

Zamislite ga kao novi generaciju kultnog Chanel N°5. Nova kolekcija N°1 je mlađa, svježija i manje formalna. Međutim, N°1 de Chanel L'Eau Rouge nije tradicionalni parfem, to je lagana mirisna maglica koja je minimalističkija i skromnija od svojih prethodnika. Mekan je, suptilan i miriše voćno, ali odraslo, s crvenim bobicama.

Musc Noir Rose Eau de Parfum; Narciso Rodriguez

Ovaj jantarno cvjetni miris asocira na nježni miris kože s dodatnim užitkom. Bergamot i senzualna šljiva stapaju se u kremastu vaniliju kreirajući vrlo seksi parfem.

The Scent Le Parfum; Boss

Intenzivan, dubok i sladak, ovaj parfem kombinira začinski ružičasti papar u zrnu sa slatkim cvijetom naranče, zemljanim vetiverom i drvenim notama akigalawooda. Savršen je za večernje izlaske ili kao dnevni parfem za one jako samouvjerene.

Si Passione Eclat Eau de Parfum; Armani

Odvažan, svjež i živahan, ovaj novi miris u Si liniji spaja centifoliju i damask ružu s pikantnim crnim ribizlom i bergamotom. Mošus i vanilija u bazi čine sve zajedno jako zanimljivim i primamljivim.

Eilish By Billie Eilish Eau de Parfum

Kada je Billie najavila da će lansirati vlastiti parfem, također je rekla obožavateljima: Ovo je miris za kojim tragam godinama, vo je moj omiljeni miris na svijetu.' Od 8. ožujka parfem će biti dostupan u Harrodsu, a od travnja će biti šire dostupan. Kreiran s notama jantara, kakaa, vanilije i začina, ovo je topao, ugodan, utješan miris koji je sladak i začinjen.

Gucci Guilty Eau de Parfum; Gucci

S Gucci Guitly prestižna modna kuća svoj popularni miris pomaknula je korak dalje s još intenzivnijom izvedbom. Citrusna mandora obavijena je ylang ylangom, tuberozom i šljivom, s gustom notom vanilije te zemljanog vetivera i pačulija u bazi.

Burberry Her Eau de Toilette; Burberry

Voćno cvjetni miris ima note božura, kozje krvi, ruže i kruške uz drvenastu bazu. To je lijep miris koji podiže raspoloženje i sviđa se baš svakome.

Orb Of The Night Eau de Parfum; Ghost

Sladak, voćan i zabavan, ovo je koktel od trešnje, badema, bergamota, frezije, cvijeta naranče, ylang ylanga, jasmina, sandalovine, karamele i mošusa. Pred vama je apsolutni podizač raspoloženja.

Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum; Viktor & Rolf

Inspiriran burleskom, ovo je miris koji je samouvjeren, glamurozan i drzak. Akord breskve topi se u nježnu freziju i primamljiv jasmin i rubin orhideju prije nego što se spoji s luksuznom bazom mahune crvene vanilije i burbon vanilije.

Black Opium Illicit Green Eau de Parfum; YSL

Ako volite YSL-ov kultni Black Opium, onda će vam ova njegova 'mala sestra' prirasti srcu. Svjež, živahan, ali ne manje moćan, isprepliće se s notama kruške, zelene mandarine, smokve, kave, vanilije, pačulija i cedra.

Dolce Lily Eau de Toilette; Dolce & Gabbana

Zabavan, živahan, voćan i pikantan, ovo savršeno imitira proljetno/ljetne vibracije. Note talijanskog bergamota, marakuje i blistavog ružičastog ljiljana miješaju se s ružom, mekim mošusom i vanilijom i kreiraju vrlo vibrantan miris.