CRVENI TEPIH KAO POZORNICA

Ekscentrična Lady Gaga promijenila nekoliko stajlinga u svega par minuta, pa se skinula u donje rublje

07.05.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Pjevačica Lady Gaga svaki crvenih tepih shvaća kao pozornicu za vlastiti show i priliku da iznese najluđe odjevne kombinacije koje je svijet ikad vidio, pa ništa manje od nje nismo očekivali ni na ovogodišnjoj Met Gali

Ekscentrična i originalna u svemu što radi, osvanula je na crvenom tepihu u raskošnoj predimenzioniraj haljinu iz koje se postepeno skidala sve dok nije ostala samo u donjem rublju.

Lady Gaga izazvala je ovacije na crvenom tepihu u Muzeju umjetnosti Metropolitan, pojavivši se u raskošnoj pink haljini s potpisom američkog dizajnera Brandona Maxwella, koja je imala toliko dugačak šlep da su slavnoj pjevačici sve vrijeme pripomagali plesači odjeveni u smokinge, koji su haljinu sinkronizirano podizali i na taj način stvarali efekt valova, ne bi li fotografi ulovili što bolju fotografiju stajlinga.

  • +42
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je slavna pjevačica pozirala za fotografe, plesači su plesali oko nje, a potom su predimenzioniranu haljinu svukli s nje. Ispod se krila elegantna crna haljina u kojoj je pjevačica izgledala poput princeze. Lady Gaga je nastavila s performansom, držeći u ruci crni kišobran, a onda su plesači slavnu pjevačicu ponovno neočekivano svukli, i to u pripijenu pink haljinu od satena.

Ispod seksi haljine naziralo se crno donje rublje, a dok je okupljena gomila aplaudirala, pjevačica se prešetavala crvenim tepihom s ogromnim zastarjelim mobitelom, dok su joj plesači u ulozi vizažista popravljali šminku.

Potom je uslijedio vrhunac performansa. Pjevačica se svukla u crno donje rublje u kojem je zavodljivo pozirala pred kamerama i previjala se po stepenicama, a u tome je nisu omele ni čizme s vrtoglavo visokim potplatom u kojima bi malo tko uopće mogao stajati, a kamo li plesati.

MET GALA

Luđe od ovoga ne može: Šokantni stajlinzi na najprestižnijoj zabavi godine

Pogledaj galeriju