PRIYANKA CHOPRA

Najljepša žena svijeta je potpuno neprepoznatljiva: S ovom frizurom i šminkom izgleda kao druga osoba

07.05.2019 u 10:22

Bionic
Reading

U Muzeju umjetnosti Metropolitan sinoć je održana Met Gala, najveća modna manifestacija u svijetu, koja svake godine okupi probranu zvjezdanu elitu. Među slavnim imenima na popisu se našla i bivša misica i glumica Priyanka Chopra koju bi, da nije bilo njezine pratnje, glazbenika Nicka Jonasa, malo tko prepoznao

Slavna glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra mnogima je zapela za oko na ovogodišnjoj Met Gali, koja je potpuno podbacila kada su stajlinzi u pitanju. Slavna ljepotica gotovo je ostala neprepoznatljiva kada se, dotjerana od glave do pete, pojavila na crvenom tepihu ovogodišnjeg takozvanog 'Oskara istočne obale'.

Atraktivna Indijka, koja se proslavila ulogom u seriji 'Quantico', na crvenom tepihu je osvanula u srebrnoj Haute Couture haljini s potpisom modne kuće Dior, ukrašenoj perjem u nekoliko boja, ispod koje je nosila prozirne tajice od tila ukrašene cirkonima.

  • +11
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila šljokičastim štiklama, efektnim nakitom i predimenzioniranom krunom, trudeći se istaknuti svim silama istaknuti u masi.

MET GALA

Luđe od ovoga ne može: Šokantni stajlinzi na najprestižnijoj zabavi godine

Pogledaj galeriju

Iako je ovogodišnja Met Gala u potpunosti podbacila po pitanju stajlinga, 36-godišnja zvijezda filma 'Spasilačka služba' nije jedna od onih koja je izazivala zgražanje svojim modnim izborom, no ono što je zbunilo javnost je glumičin izbor frizure i make up-a zbog kojeg slavna ljepotica nimalo nije izgledala nalik sebi.

Da nije bilo glumičina slavnog supruga, pjevača Nicka Jonasa s kojim je u prosincu prošle godine stala pred oltar u rodnoj Indiji, malo tko bi iz prve prepoznao slavnu ljepoticu. Priyanka i Nick u braku su tek pet mjeseci, pa ljubav između njih naveliko cvjeta, a koliko se ludo vole imali su vidjeti svi na crvenom tepihu, obzirom da sve vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugog.