JEFTINO I VULGARNO

Kad pomislimo da ne može imati lošiji stajling, Kim Kardashian dokaže suprotno

07.05.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Muzej umjetnosti Metropolitan sinoć je bio središte Met Gale, najvećeg modnog događanja u zemlji. Slavne ljepotice imale su jedan zajednički cilj - istaknuti se u gomili kako god znaju i umiju, a neke od njih u tom su naumu otišle predaleko. Slavna reality zvijezda Kim Kardashian zasigurno pripada toj kategoriji

Baš kada smo pomislili da ne može gore, slavna reality zvijezda Kim Kardashian nas je razuvjerila u to. 38-godišnja majka troje djece koja sa suprugom, reperom Kanyeom Westom iščekuje četvrto dijete, koje će na svijet donijeti surogat majka, iznenadila je sve pojavivši se na crvenom tepihu Met Gale u izazovnoj haljini u boji kože s potpisom brenda Mugler.

Haljina koja je dizajnirana posebno za slavnu reality zvijezdu i vlasnicu kozmetičkog brenda KKW Beauty više je toga prikrila, nego što je sakrila, stavivši u prvi plan ljepotičine raskošne obline koje su doslovce ubadale u oči.

  • +22
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U trenutku kada se Kim pojavila na crvenom tepihu, nitko nije gledao što je odjenula, već su sve oči bile uprte u njezin duboki dekolte i bujnu pozadinu koja je ranijih godina bila glavna tema medija. Nagađalo se kako se slavna brineta podvrgnula estetskim zahvatima ne bi li imala pozamašnu pozadinu, a isto se sada nagađa o njezinu struku, kojeg su mnogi obožavatelji ocijenili nerealno uskim.

Zanosnu brinetu koja danas slovi za jednu od najuspješnijih žena showbiznisa navikli smo gledati u provokativnim, suludim, pa čak i šogantnim modnim izdanjima koja bi se malo tko usudio odjenuti, no baš kada smo pomislili da ne može vulgarnije i jeftinije od stajlinga koji je odabrala za crveni tepih, Kim je na tradicionalnom after partyju osvanula u još bizarnijem izdanju.

  • +14
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Reality zvijezda pojavila se na zabavi u plavoj minici od lateksa sa suludo dubokim dekolteom koji otkriva pupak i bujne grudi stavlja u 'središte zbivanja'. Ovu odjevnu kombinaciju za Kim je dizajnirao Thierry Mugler, isti dizajner koji je dizajnirao prethodnu haljinu, a kao da haljina nije bila dovoljno neukusna sama po sebi, Kim je cjelokupan stajling učinila još bizarnijim, upotpunivši ga čizmama od lateksa s vrtoglavim potplatom, rukavicama od lateksa i perikom s kristalima.

MET GALA

Luđe od ovoga ne može: Šokantni stajlinzi na najprestižnijoj zabavi godine

Pogledaj galeriju