IZ SNOVA

Egzotični obiteljski odmor Ljupke Gojić Mikić

21.05.2014 u 14:34

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Bivša manekenka, dizajnerica i vlasnica obiteljskog modnog brenda Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić ima sjajnu liniju na kojoj se ne vide tragovi trudnoća, a na kojoj joj mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke

Na kristalno bijelom pijesku čudesnih plaža Balija koje s pravom nazivaju tropskim rajem, lijepa manekenka Ljupka Gojić Mikić uživa u društvu članova obitelji: supruga Mihaela i kćerkica, dvogodišnje Mile Amelie i šestogodišnjom Janom Siennom.

Ona i suprug Mihael Mikić, nogometaš japanskog kluba Sanfrecco iz Hirošime, početkom godine obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak u Zagrebu. I otad se nisu vraćali u Hrvatsku. Broje 14 godina ljubavi od kojih je osam bračnih. Zavjetovali su se na vječnu ljubav u jednoj zagrebačkoj crkvi, a svečanom su obredu, uz članove obitelji, kumove i njihove brojne zagrebačke prijatelje, bile nazočne i njihove kćerkice.


Djevojčice su, kako doznajemo, tom prilikom primile sveti sakrament krštenja. Prijatelje koje su Mikići stekli tijekom boravka u Japanu, o lijepom i važnom obiteljskom događaju obavijestili su na Instagramu objavivši jednu fotografiju, snimljenu na izlasku iz crkve, ispod koje je pisalo 'Upravo vjenčani'.

Brak Ljupke i Mihaela, otkrivaju njihovi bliski prijatelji, jedan je od najljepših. Građanski brak Mikići su sklopili u svibnju 2006., kad su se nakon šest godina ljubavi vjenčali u zelenilu Golf &Country cluba Zagreb.

Tada uspješna manekenka i nogometaš njemačkoga drugoligaša Kaiserslauterna svadbeni pir počeli su okupljanjem u obiteljskom domu Ljupke Gojić na Knežiji. U staroj narodnoj maniri, Mikić je po Ljupku došao u pratnji tamburaša, a nakon jednosatnog druženja, svatovi su se autima zaputili prema Golf&country clubu. Sretna obitelj uskoro će se vratiti u Japan gdje živi posljednjih šest godina.