Limitirana kupaža

Éclat Le Premier: Dalmacija, Istra i Slavonija u jednoj butelji

31.07.2023 u 12:03

Bionic
Reading

Limitirana kupaža postavlja novi trend na vinskoj sceni

Pripremite se za senzacionalno putovanje okusima i otkrijte Éclat Le Premier, vino koje hrabro i elegantno objedinjuje tri najcjenjenije autohtone sorte iz Hrvatske: graševinu, istarsku malvaziju i pošip. Ovaj jedinstveni coupage, osmišljen za istinske poznavatelje vina, pokazuje najbolje od triju hrvatskih regija: Hrvatskog Podunavlja, Istre i Dalmacije.

Éclat Le Premier je kreacija vinske stručnjakinje Jelene Balog, vlasnice Vinologa, koja je s više od 18 godina iskustva u vinskom svijetu ovom kupažom postavila novi standard kvalitete i pokrenula novi trend. Temeljem svoje kreativnosti i impozantnog poznavanja vinske scene, Jelena je stvorila prestižno vino za neponovljive trenutke užitka.

Kombinacija triju sorti u Éclat Le Premieru stvara jedinstvenu harmoniju okusa i mirisa. Svaka sorta doprinosi svojim karakterističnim elementima, stvarajući kompleksan i profinjen okus, naglašavajući najbolje od graševine, malvazije i pošipa.

Miris Éclat Le Premiera odiše zrelim žutim voćem i jabukama. Na nepcu oduševljava osvježavajućim kiselinama i začinskim biljem, koje prati bogata tekstura te ugodan i trajan retrookus.

Éclat Le Premier je pravo vinsko remek-djelo, s potencijalom dozrijevanja do 10 godina. Uz njega svako jelo postaje izvanredna simfonija okusa. Možete ga kušati u vrhunskim hrvatskim restoranima, sljubljenog s najfinijim jelima, kako i priliči velikom bijelom.

Jelena Balog kreiranjem Éclat Le Premiera dokazuje svoju stručnost i snagu u svijetu vina, a Vinolog pod njezinim vodstvom nastavlja pomicati granice donoseći jedinstvena i nezaboravna vinska iskustva.

Za dodatne informacije o Éclat Le Premieru i ostalim vinima Vinologa posjetite službenu web stranicu www.vinolog.hr ili Vinolog Wine Shop u Zagrebu.