PRVI SAKRAMENT

Ecija Ojdanić krstila sina Jakova u Petrovoj crkvi

29.06.2010 u 15:08

Bionic
Reading

Sedmogodišnjeg Jakova glumica Ecija Ojdanić i redatelj Robert Orhel krstili su u Petrovoj crkvi u krugu prijatelja i obitelji, a kasnije su se svi uputili na ručak

Nakon što je prije sedam mjeseci rodila sina Jakova, glumica Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom nije mogla sakriti oduševljenje, a sada su svog prvog sina krstili.

Dječak je kršten na intimnoj ceremoniji u zagrebačkoj Petrovoj crkvi, a dodjeli prvog sakramenta prisustvovali su najuži prijatelji i rodbina. Među gostima našla se i poznata voditeljica Tanja Tušek koja se pojavila u društvu dečka, menadžera Roberta Lovrića

'Tijekom ceremonije Jakov je bio miran, budan i veseo - ali on je i većinom takav', komentirala je za Extru Ecija. Nakon samog obreda vesela obitelj i prijatelji uputili su se na ručak na jednom seoskom gospodarstvu.

Roditelji nisu mogli sakriti zadovoljstvo sa svojih lica, a i glumica je nedavno izjavila da proživljava pravu idilu sa svoje dvoje djece. Naime, Ecija je majka i petogodišnje kćeri Cvite koju je dobila u braku s Antom Viljcem. Malenoj Cviti je Tanja Tušek bila krsna kuma.