PROLJETNI LOOK

Dvije slavne ljepotice u istoj kombinaciji: Kojoj bolje stoji?

22.02.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Manekenka Karlie Kloss i glumica zamamnih oblina Kate Upton pokazale su da trendi cvjetno odijelo Stelle McCartney savršeno pristaje vitkoj figuri, ali i onoj s malo raskošnijim oblinama

Za pojavljivanje na londonskom Tjednu mode Karlie Kloss je povodom humanitarne večere zablistala u crnom odijelu Stelle McCartney sa izvezenim cvjetnim detaljima. Nimalo klasično odijelo Karlie Kloss stilizirala je decentnim nakitom poput ogrlice i prstenja, parom antilop stilettica u špic i jednostavnom crnom majicom utaknutom u hlače.

Dok je plavu kosu ostavila raspuštenom, po pitanju make-upa bio je dovoljan crveni ruž, ali i crni tuš za oči koji je nadopunjavao zavodljiv proljetni izgled.

Početkom godine jedna od mnogobrojnih zvjezdanih gošći na reviji Stelle McCartney u Los Angelesu bila je i ljepotica Kate Upton, a tada se pojavila u identičnom odijelu cvjetnog uzorka. Svoje poznate obline Kate je naglasila odijelom koje savršeno pristaje vitkoj i nešto bujnijoj figuri. Dok ga je Karlie stilizirala običnom crnom majicom, Kate se odlučila za košulju utaknutu u hlače visokog struka.

Iako se Kate često može vidjeti u izdanjima koja otkrivaju i naglašavaju obline, odijelom Stelle McCartney predstavila je nešto profinjeniji izgled kojim je istakla noge zahvaljujući izdužujućem efektu hlača i paru visokih štikli u špic.

Od nakita, Kate je poput Karlie izabrala decentne, gotovo neprimjetne komade, čime je fokus bio na zanimljivom odijelu. Svoje plave lokne Kate je obuzdala zahvaljujući nemarnoj punđi dok je make-up činio crveni ruž i smokey efekt na očima.

Dok je Karlie sako odijela nosila zakopčanim, Kate ga je nabacila preko ramena. Trik nošenja jakne, kaputa ili sakoa prebačenih preko ramena poznate dame sve češće usvajaju jer njime vizualno postižu vitku figuru.

Cvjetno odijelo Stelle McCartney iz aktualne kolekcije jedan je od komada koji se svojim zanimljivim izgledom i krojem pokazao kao odlično proljetno rješenje za postizanje sofisticiranog i ženstvenog izgleda. Osim toga, ovo odijelo izgledat će odlično na vitkoj i nešto punijoj figuri, što slavne dame poput Karlie Kloss i Kate Upton savršeno dokazuju.