ZRNCA MUDROSTI

Dvije najveće holivudske face progovorile o ljubavi i braku

03.01.2014 u 20:46

Bionic
Reading

Glumci Michael Douglas i Robert De Niro zajedno imaju gotovo 140 godina životnog iskustva, a obojica iza sebe imaju i nekoliko neuspjelih brakova. U intervjuu za Belfast Telegraph udijelili su nekoliko savjeta o braku

Naime Michael Douglas se od svoje prve žene Diandre Luker razveo prije 13 godina, a s lijepom Catherine Zeta-Jones potpisao je papire za razvod ovog ljeta. Iz osobnog iskustva progovorio je o ljubavi.

'Ljubav ne možete uzeti zdravo za gotovo. Morate je štititi, hraniti i brinuti se o njoj. Kad ste mladi, ne razmišljate mnogo o ovim stvarima', rekao je za Belfast Telegraph, dodavši kako trebate osigurati određene stvari prije nego što preuzmete odgovornost za partnera i djecu.

'Trebate raditi na svojoj karijeri te pokušati doći do financijske sigurnosti i neovisnosti', rekao je 69-godišnji glumac.


Zrnca bračne mudrosti udijelio je i Robert De Niro, glumac koji se nakon 12 godina braka, u kojem je dobio dvoje djece, razveo od supruge Diahnne Abbott.

On je pak poručio samo jednu stvar.

'Jedina stvar koju bih vam rekao je da, ukoliko se već ženite, razmišljate o tome da je mnogo lakše razvesti se ako nemate djece. To čini život jednostavnijim', rekao je De Niro.

Poznati glumci trenutno snimaju film 'Las Vegas' koji stiže u kina 1. studenog 2014.