dobar izbor

Dva stajlinga i iste cipele: Penelope Cruz nagovorit će vas da odmah nabavite ovakve sandale

09.01.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Klasični Chanelov tvid baš nikada ne izlazi iz mode, a jednu od najboljih verzija viđenih u posljednje vrijeme pokazala je Penelope Cruz. Na dodjeli Variety Creative Impact nagrada u Palm Springsu bila je prava otmjena djevojka u ružičastom kompletu sakoa i suknje, a kasnije urbana dama i istim, vrlo chic cipelema

Penelope Cruz oduševila je obožavatelje u ružičastoj kariranoj mini suknji i odgovarajućoj jaknici dok prisustvovala dodjeli nagrada Creative Impact u Palm Springsu. Pomalo prozivajući sjećanje na Cher Horowitz iz 'Djevojaka s Beverly Hillsa' 49-godišnja Penelope izgledala je nevjerojatno u Chanelovoj kombinaciji koja se sastojala od asimetrične suknje i odgovarajuće jakne ukrašene teksturiranim porubom.

Zvijezda filma 'Pirati s Kariba' upotpunila je izgled kontrastnim crnim topom i parom sandala otvorenih prstiju s visokom platformom, te crnom torbicom s lancem koja je također nosila potpis Chanela.

Penelope je bila na popisu glumaca i redatelja koji su prisustvovali dodjeli nagrada Creative Impact & 10 Directors to Watch Brunch. Među ostalim poznatim licima na događaju bili su Emma Stone, koja je izgledala švrlo chic u tamnoplavom dugačkom kaputu s čipkastom haljinom i remenom koji je isticao struk, Mark Ruffalo, Anna Kendrick i Jeffrey Berstein.

Penelope je nagrađena nagradom Creative Impact za ulogu u Ferrariju, zajedno sa svojim drugim radovima uključujući 'Vraćam se' i njenu Oscarom nagrađenu izvedbu u 'Vicky Cristina Barcelona'.

Očekivano, glumica ima pretrpan raspored, pa je kasnije tog dana e prisustvovala projekciji i svog najnovijeg filma Ferrari u Los Angelesu koja je uključivala i pitanja obožavatelja. Izgledajući glamurozno kao i uvijek, Penelope je nosila traperice širokih nogavica, crni kardigan s gumbićima, kožnu jaknu s uzorkom lišća i isti par crnih sandala s platformom koje je nosila ranije tog dana. I tako, vrlo jednostavno dala odličnu modnu lekciju o kombiniranju i vrijednosti dobrih komada u ormaru.