kakvo tijelo

Dugonoga brazilska ljepotica zapalila plažu u vrućem izdanju

18.07.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Brazilska manekenka Julia Pereira uživala je u kupanju i sunčanju na poznatoj plaži u Miamiju, a društvo joj je pravila bivša kolegica i televizijska voditeljica Daniela Albuquerque. Djevojke su plijenile pažnju u vrućim kupaćim kostimima koji su otkrili njihovu istesanu liniju

Brazilske ljepotice Julia PereiraDaniela Albuquerque odlučile su provesti sunčani dan u Miamiju uživajući u morskim radostima. Atraktivna manekenka i televizijska voditeljica nisu mogle odoljeti a da ne zaplivaju, no vrijeme u moru uglavnom su provele u plićaku te su vodile zanimljiv razgovor, barem ako je suditi prema njihovom dobrom raspoloženju.

Julia Pereira, koju je svoju karijeru modela započela kao 16-godišnja tinejdžerica poziranjem za brojne modne časopise, za boravak na plaži odabrala je crveni jednodijelni kupaći kostim s atraktivnim bočnim izrezima. Dugonoga ljepotica pokazala je sve svoje adute te je kupače koji su uživali u pogledu počastila izlaskom iz mora u stilu 'Baywatcha'.

  • +21
Brazilke Julia Pereira i Daniela Albuquerque plijenile pažnju u vrućim kupaćim kostimima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša manekenka i televizijska voditeljica Daniela Albuquerque golicala je maštu u rupičastom crnom bikiniju koji je otkrio njezine raskošne obline i istesano tijelo na kojoj bi joj mnoge pozavidjele. Nije nikakva tajna to da Brazilke slove kao jedne od najljepših žena svijeta, a ove dvije poznate ljepotice definitivno su to još jednom potvrdile.