PODIŽE TEMPERATURU

Tamnoputa ljepotica golicala maštu u minijaturnom bikiniju koji jedva skriva obline

16.07.2017 u 18:47

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Natalie Martinez trenutno odmara u rodnom Miamiju, gdje je slučajne prolaznike počastila vrućim izdanjem u minijaturnom kupaćem kostimu i pokazala sve svoje čari

I dok jedni u Londonu prate Wimbledon, drugi uživaju u morskim radostima. Američka glumica i model Natalie Martinez, koju pamtimo iz krimi serije 'Detroit 1-8-7' u kojoj je glumila detektivku Arianu Sanchez, plijenila je pažnju u oskudnom ljetnom izdanju.

33-godišnja ljepotica, koja je karijeru modela započela s 15 godina te je javnosti poznata kao zaštitno lice modnog brenda JLO pjevačice Jennifer Lopez, uslikana je u Miamiju gdje se odmara s dečkom.

172 centimetara visoka ljepotica u rodnom gradu provodi vrijeme u kupanju i opuštanju na plaži. Atraktivna Martinez plijenila je pažnju u minijaturnom tamnoplavom bikiniju koji je jedva prikrio njezine raskošne obline.

  • +17
Natalie Martinez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda 'Smrtonosne utrke' i 'El Dorada' pobrinula se da njezin odabranik uživa u pogledu, pa je za vrijeme morskih radosti zavodljivo pozirala i namještala kosu, dok je njezino isklesano tijelo popločeno trbušnjacima krasio zlatni lančić, koji je pratio liniju dekoltea sve do bokova.