LASKAVO IZDANJE

Dugo je nismo vidjeli: Charlize Theron zablistala u dobitnoj modnoj kombinaciji

01.02.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda, Oscarom nagrađena glumica Charlize Theron ništa ne prepušta slučaju ni kada je riječ o svakodnevnom stilu odijevanja

Iako ju poput brojnih kolegica uslijed pandemije koronavirusa posljednjih mjeseci ne viđamo na crvenom tepihu, južnoafrička zvijezda dokazala je svoju vještinu besprijekornog odijevanja u svim prilikama.

Slavnu oskarovku u društvu majke Gerde Maritz i posvojene djece, kćeri Jackson i August, dežurni paparazzi ulovili su prilikom odlaska iz omiljenog restorana slavnih, Nobua, s adresom u Malibuu.

Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezinim prvim izdanjem u javnosti u novoj kalendarskoj godini dominirao je model kraljevski plave košulja - haljine, koja je suptilno naglašavala njezinu skladnu figuru. S detaljem proreza na rukavima, spomenuti model haljine poput street style zvijezdi stilizirala je efektnim modnim dodacima.

Uz bijeli model visokih gležnjača sa smeđom petom, 45-godišnja oskarovka kombinirala je šešir s velikim obodom i sunčane naočale bijelih okvira dok je u ruci nosila efektan model trobojne torbice sa zlatnom kopčom u obliku slova V.

Krajem prošle godine svoju vojsku obožavatelja na Instagramu uspjela je i zabaviti. Objavom simpatične fotografije s ružem koji joj je nanijela jedna od kćeri, usporedila se sa mlađahnom beauty mogulicom Kylie Jenner.