mašne za kosu

Dostupan za malo eura: Ovaj ženstveni ukras za kosu zaludio je holivudske zvijezde

08.05.2023 u 19:27

  • +3

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Ženstvene mašne za kosu podignut će svaku frizuru, a potpuno su osvojile holivudske zvijezde te ih nose čak i na crvenom tepihu

Modne trendseterice poput Hailey Bieber i Emily Ratajkowski poznate su po njegovanoj gustoj kosi i frizurama kojima privlače poglede gdjegod se pojavile. Bilo da je riječ o opuštenoj varijanti ili sofisticiranoj punđi, njihove frizure osvajaju na prvu i postavljaju trendove diljem svijeta, a kada obje biraju isti ukras za kosu, ne treba sumnjati da pred sobom imamo momentalni hit!

Riječ je o ukosnici u obliku mašne koja je mnoge osvojila svojom ženstvenošću i - cijenom. Naime, za razliku od raznih preparata, dodataka i skupocjenih frizura koje trendseterice uobičajeno promoviraju, jednostavne mašnice lako ćete pronaći po cijeni od svega nekoliko eura.

  • +3
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Koliko su postale popularne, potvrđuje činjenica da su ih redom nosile zvijezde kao što su Nicola Peltz, Billie Eilish, Elle Fanning, Karlie Kloss, Sydney Sweeney, Alia Bhatt, Camila Morrone i Priyanka Chopra, a mnoge su ih istaknule čak i na nedavnoj prestižnoj Met Gali.

Bilo da volite nositi kosu svezanu u rep, skupljenu u punđu ili prirodno opuštenu, mašne će garantirano svakoj frizuri dati elegantan zaokret u jednom potezu!

Ako se pak pitate kako je mašnicu najbolje uklopiti u frizuru, holivudske zvijezde promoviraju nekoliko načina.

Glumica Nicola Peltz nosi je s pletenicom, Priyanka Chopra njome je obogatila podignutu punđu, manekenka Emily Ratajkowski stavila ju je na polupodignutu kosu, a glumice Sydney Sweeney i Elle Fanning odlučile su svoje spuštene valove ukrasiti nekolicinom ovih ženstvenih dekoracija.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju