JOHNNY ŠTULIĆ:

'Dosta mi je onih koji žive na moj račun'

06.02.2012 u 06:30

Bionic
Reading

Johnny Štulić ponovo se oglasio iz dalekog Utrechta. Glazbenik živi u Nizozemskoj već više od 20 godina i izbjegava kontakt s novinarima

Slavni glazbenik Johnny Štulić komentirao je kako ga je iživciralo nedavno otvaranje rock kluba u Sarajevu pod njegovim imenom, o čemu je saznao na internetu. Štulić je strogo protiv korištenja njegovog imena, piše Dnevni avaz

Dodao je kako mrzi idole i nikad se nije smatrao takvim. Otvaranje kafića s njegovim imenom toliko ga je izbacilo iz takta da je zaprijetio da će te koji su to učinili ganjati.

Muzičar kaže kako ne živi ni na čiji račun, a pogotovo ne na njihovim bankovnim računima, pa onda očekuje da se oni skinu s njegovog. Dodao je kako se ne radi o tome da on nema ništa od toga, već da je uvijek bio protiv takvih stvari.

Štulić je komentirao i to da se još uvijek objavljuju razne kompilacije bez njegovog znanja i dozvole. Na svoj jedinstven način rekao je kako su 'laži i predrasude da njega netko voli ili da on nekog voli, već je pjesma dobra i kad se uspoređuje s drugim pjesmama onda se vidi da je dobra'.

Trenutno kaže kako svira narodne pjesme koje mu odgovaraju jer ih može pjevati. Dodao je kako je konačno propjevao i 'da ne idu crne hlače na bijele čarape'.

'Kad te ljudi zapamte po prvoj ulozi, oni te cijeli život tako vide. A kako sam ja svirao s bendom, ispao sam kreten i tek sam se sad, nakon 30 godina, malo oporavio što se muzike tiče', rekao je Johnny Štulić.