Promo

Doris Pinčić Rogoznica o svojim beauty navikama

22.05.2017 u 14:47

Doris Pinčić x Braun

Izvor: Promo fotografije / Autor: Braun

Bionic
Reading

Poznata glumica i voditeljica otkriva svoje beauty tajne

Uspješna ste voditeljica, glumica, supruga i majka. Kako uspijevate uskladiti te različite uloge?

Moj način života je zahtjevan, što vam može potvrditi svaka zaposlena majka koja svakodnevno usklađuje privatni život s poslovnim, i svakoj pritom čestitam ! Napredovati na poslovnom planu i biti majka je izazov, ali uvijek dajem sve od sebe te se trudim biti zahvalna zbog svih lijepih prilika koje mi je život dao, a ponajprije zbog one da budem majka zdravog dječaka.

S malih ekrana ste se preselili u prostorije Narodnog radija i brzo osvojili srca slušatelja. Što najviše volite u poslu radijskog voditelja?

Posao radijskog voditelja je oduvijek bila moja velika ljubav zbog čega mi je drago što sam dobila priliku raditi posao koji volim. Narodni radio je mjesto gdje se osjećam kao doma i gdje imam privilegiju raditi s ekipom koja svoj posao shvaća ozbiljno i daje sve od sebe, što pokazuju i naši rezultati. Htjela bi se zahvaliti u svoje ime i u ime kolega našim slušateljima koji se s nama bude i idu spavati, te nam daju priliku da uđemo u njihove domove, urede i automobile čak i onda kada nismo u najboljem izdanju! Ponekad je izazov ustati u pola pet ujutro, što vidim tek otkako sam počela raditi svaki dan jutarnji termin od 6 do 9, ali kad se upali crvena lampica na mikrofonu i kad program započne, takve stvari postanu manje bitne. Nadam se da i slušatelji dijele barem dio naše sreće i ovim ih putem molim da nam oproste sto smo nekad zaigrani!

U kulinarskom showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ smo imali priliku vidjeti izvrsne kulinarske sposobnosti ovogodišnjih natjecatelja. Koliko se dobro vi snalazite u kuhinji?

Snalazim se jako dobro budući da smo i suprug i ja ozbiljni gurmani, te volimo kuhati i jesti. Nastojimo pripremati hranu kupljenu od lokalnih proizvođača, a za domaću salatu, svježu ribu, domaća jaja ili meso od životinje koja je bila na ispaši, spremni smo voziti puno kilometara. Cijenimo prirodni uzgoj dok industrijski pripremljenu hranu izbjegavamo koliko možemo, iako nekad posegnemo i za tim. Današnji tempo života je dosta ubrzan i neprirodan, zbog čega se ne treba osjećati loše ukoliko umjesto domaće hrane pojedemo nešto manje zdravo.

Na društvenim mrežama često dijelite svoju ljubav prema fizičkoj aktivnosti, naročito prema jogi. Koliko je teško raditi na sebi uz ubrzan tempo života koji imate?

Ja volim umjerenu tjelovježbu nakon koje je tijelo zadovoljno jer se kreće, umjesto da sjedi i leži, jer za to nije stvoreno. Mišljenja sam da se uvijek može pronaći slobodnog vremena za tjelovježbu ukoliko ste voljni. Suprug i ja smo znali organizirati trčanje tako da jedno od nas dvoje vozi našeg sina na biciklu u dječjoj sjedalici, a drugo trči uz bicikl. Na taj način se zajedno rekreiramo, provodimo vrijeme na zraku te malenog učimo dobrim navikama. Iskreno, koliko god vježbala, moje tijelo nikad nije u potpunosti definirano jer sam tako građena, ali to mi nije važno. Pogrešno je razmišljanje početi vježbati da bi  se dobro izgledalo na plaži – umjesto toga je najbolje početi vježbati da bi se svaki dan osjećali dobro i moćno!

Postali ste zaštitno lice Braun Silk-expert IPL uređaja. Kako vam je on pomogao u borbi protiv neželjenih dlačica?

Braun Silk-expert IPL uređaj mi je pomogao da po prvi puta pobijedim u toj nesretnoj borbi između mene i dlačica. Do sada sam odradila tri tretmana u udobnosti svog doma i već sam primijetila zapanjujuće rezultate. Dlačice mi rastu jako sporo, a što je najvažnije, nisu više čvrste i tamne, osobito ispod pazuha . Mislim da ću im nakon još par tretmana moći zauvijek reći zbogom.

Koje metode uklanjanja dlačica ste koristili prije upotrebe IPL tehnologije?

Moram priznati da sam uglavnom koristila klasično brijanje zbog kojeg su mi dlačice bile sve jače i tamnije. Pritom sam još dugo imala hormonalnih tegoba zbog čega sam bila iznimno dlakava, pa kad kažem da cijeli život vodim borbu s dlakama, to doista i mislim. Ali, uz pravo oružje kao što je Braun Silk-expert IPL uređaj, moja borba je gotova ! Uzrečica „Tko se zadnji smije, najslađe se smije“ zbilja vrijedi!

Koje prednosti Braun SIlk-expert IPL uređaja bi istaknuli u odnosu na druge metode uklanjanja dlačica?

Prije svega, riječ je o brzom i jednostavnom načinu uklanjanja dlačica što je izuzetno bitno. Jedan tretman sa Braun Silk-expert IPL uređajem traje kao i precizno brijanje. Ja sam tretman do sada tri puta obavila u udobnosti svog doma dok sam gledala omiljenu seriju na ekranu. Ono što je najvažnije, tretman je zbilja učinkovit, jer ako je funkcionirao sa mojim čvrstim i tamnim dlačicama, vjerujem da će pomoći i drugima. Iskreno, zaboravila sam kad sam se zadnji put depilirala, a noge su mi i dalje glatke. Najviše primijetim rezultate ispod pazuha jer konačno mogu odahnuti i dignuti ruku ne razmišljajući o tome je li se neka nesretna dlačica probila.

Kome biste preporučili Braun Silk-expert IPL uređaj?

Toplo bih ga preporučila svim ženama koje nemaju vremena svaki dan brijati noge, svima koji ne mogu podnijeti bol prilikom depilacije voskom ili sličnim bolnim metodama, te svima koji žele biti opušteni i ne dopustiti gluposti kao sto su neugodne dlačice da ih u tome ometa u svakodnevnom životu.