SPREMNE ZA ZIMU

Domaće trendseterice već su nabavile najpoželjnije modele obuće

30.10.2018 u 15:41

Bionic
Reading

Proteklih smo godina imali averziju prema bijeloj obući, uz izuzetak kada je riječ o tenisicama, ali nova sezona prepuna je modnih iznenađenja. Tako su se na listi najpoželjnijih jesenskih komada našle bijele kožne čizme i štikle, na koje imune nisu ostale i brojne domaće trendseterice

Sve veći broj žena od ove jeseni izabire netipičnu boju obuće, kakvu smo do sada uspješno izbjegavali, pogotovo ako je riječ o čizmama, salonkama ili gležnjačama. Ali trendovi se mijenjaju, pa je bijela ove sezone it boja obuće. Brojne domaće ljepotice zato su već nabavile svoje komade.

Uvijek dotjerana Jelena Rozga, pohvalila se svojim bijelim čizmicama na petu koje voli kombinirati uz lepršave midi suknje i haljine. No nije stala na tome, kupila je i niske gležnjače robusna izgleda s upečatljivim remenjem.

Bijeli trend dopao se i njezinoj kolegici Indiri Levak koja je izabrala klasični model niskih čizmica u špic na tanku petu. Sličnima se pohvalila i Nives Celzijus.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mi, cupavci 😊

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Maja Šuput se pak opredijelila za salonke u špic koje se lako kombiniraju uz elegantna odijela, mini haljinice i kompletiće, kakve na njoj često viđamo.

Bijelo je objeručke prihvatila i modna blogerica Sonja Kovač. Njezin odabir spao je na trenutno vrlo popularni model čizama s blok petom. Sonja ih uspješno kombinira uz suknje, hlače, traperice ili haljinice.

Svoju ponudu bijele obuće od ove su jeseni proširili i brojni high street brendovi, u kojima se po povoljnijim cijenama od onih dizajnerskih može naći zanimljivih modela.

  • +8
Bijela obuća Izvor: Promo fotografije / Autor: promo