MODNI NOVITETI

Jesenski trendovi: Ove će vas torbe osvojiti na prvi pogled

02.09.2018 u 09:05

Bionic
Reading

Vrućine su popustile, a jesenski dani nestrpljivo čekaju iza ugla. No s dolaskom jeseni veselimo se i novim trendovima, a danas vam predstavljamo modele torbi koji će narednih mjeseci preplaviti ulice. Ako je vjerovati trendovima koji su dominirali modnim pistama, ova jesen bit će sve samo ne dosadna

Ovo je sedam najvrućih modela torbi za kojima će trendseterice ludjeti narednih mjeseci:

1. Kockasta torba

Strukturirane torbe odličan su način da svoj stajling dovedete do savršenstva. Modne kuće Oscar de la Renta, Michael Kors, Natasha Zinko i brojne predstavile su na tjednu mode neodoljive kockaste torbe koje će ove sezone biti jedan od must have komada.

2. Torbe s krznom

Bunde i kaputi s krznom neće biti jedini odjevni komadi na kojima će biti poželjno vidjeti umjetno krzno. Torbe s dodatkom krzna ili u potpunosti napravljene od njega ove jeseni imat će posebno mjesto u našim srcima. Odlična vijest je ta da je eko krzno jako pristupačno pa ćete krznenu torbicu moći pronaći u svojoj omiljenoj high street trgovini.

3. Torba s ručkom

Playing air harp 🎼 @maguiresteele @hellessy | Ph: @annaberthier

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

Bez obzira sviđaju li vam se više strukturirani ili bucket modeli, gotovo sve hit torbice ove sezone imaju ručku. Ako je suditi prema ponudi u trgovinama, crossbody torbe i one koje se nose na ramenu ustupile su mjesto trendi modelima s ručkom koji su ove sezone dobili zvjezdani 'A' status.

4. Predimenzionirana torba

Ako ste ipak ljubitelj torbi koje se nose na ramenu, odaberite predimenzionirane tote i hobo modele, također jedan od jesenskih mezimaca. Konačno možete u torbu potrpati sve što vam treba tijekom dana, što je odlično za sve mame u punom pogonu i poslovne žene kojima radni dan traje do večernjih sati.

5. Vrećasta torbica

🍝🍝🍝🍝

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Tražite razigranu statement torbicu koja će podignuti svaki vaš stajling? E pa našli ste je. Vrećaste torbice najuzbudljiviji su jesenski trend koji će zasigurno biti na samom vrhu najpoželjnijih komada za kojima će narednih mjeseci tragati sve modne ovisnice.

6. Torba s logo printom

Diorova, Fendijeva i Guccijeva logomanija zavladala je modnom scenom. Torbe s logo printom, koje su donedavno bile veliko 'ne' na modnoj sceni, sada su posvuda i itekako dobrodošli jesenski trend.

7. Torba-remen

Torbe-remeni protekle su sezone zavladale ulicama, a s obzirom na to da su ih u svojim jesensko-zimskim kolekcijama predstavili Marc Jacobs, Givenchy i Gucci, ali i popularni high street brendovi kao što je Zara, predviđamo veliki uspjeh ovom statement modelu.

  • +38
Slavne ljepotice obožavaju torbe-remene Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža