PORUKE PODRŠKE NA FACEBOOKU:

'Dolores, drži se, jaka si. Znam da ćeš pobijediti'

23.10.2013 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon što su čuli da je Dolores Lambaša teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, prijatelji i kolege glumice ostavili su joj brojne poruke podrške na Facebooku

U prometnoj nesreći na A3 kod Sredanaca u srijedu ujutro teško je ozlijeđena glumica Dolores Lambaša, a jedna osoba lakše je ozlijeđena. Nesreću je izazvao Lambašin kolega Stojan Matavulj protiv kojeg je podnesena i kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Glumica je trenutačno na odjelu reanimacije Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu i u tijeku je operacija.

Nakon što je vijest o teškoj prometnoj nesreći proširila, brojni Doloresini prijatelji i kolege ostavili su joj poruke podrške na njezinom profilu na Facebooku. Vijest da se glumica bori za život sve je šokirala, a svi joj poručuju neka se bori i što brže oporavi.

'Draga Dolores, strašne vijesti... Šaljem pozitivne misli, lavica si ti. Da što prije ovo pročitaš', poručila joj je Nataša Janjić Lokas

'Nitko ne zaslužuje da mu se to dogodi', napisala je Maja Paola Sestrić, bivša natjecateljica 'Big Brothera'.

'Draga Dolores, drži se i vrati nam se, bori se i budi jaka. Svi smo uz tebe!!!', poručila joj je Sonja Dominis iz grupe Kiss.

'Dolores, drži se. Jaka si ti žena. Znam da ćeš pobijediti', jedna je od poruka.

'Mila Dolores, želim da operacija uspije i da ne ostanu posljedice, ljepotice draga. Srećo, zašto ta nesreća? Ljubim te, dat će Bog, bit će sve ok', napisala joj je prijateljica.

'Lipa naša mala... Dolores, drži se', još je jedna u nizu poruka.

Vijest je čuo maneken Filip Kleva u New Yorku te je napisao: 'Draga Dolores… drži se i budi jaka! Želim ti brz brz oporavak… eto, molim se za tebe. Šaljem ti puno pozitivnih želja i misli iz New Yorka xoxo.'

'Draga moja, nadam se da će biti sve u redu... Budi jaka kao što si uvijek bila, molim se za tebe... Dragi Bog je uz tebe', poručila joj je prijateljica.

'Draga, vjerujem da će sve biti dobro, ti si lavica naša. Budi jaka, mi smo svi uz tebe', još je jedna u nizu poruka.

'Strašna tragedija, možemo se samo moliti dragom Bogu da sve bude dobro. Dolores je uvijek živjela 300 na sat. Iako se nismo se čuli neko vrijeme, kada sam saznao za ovu vijest osjećao sam se kao da se to dogodilo nekome iz moje obitelji, rekao je Vedran Mlikota koji je s Lambašom tumačio glavnu ulogu u filmu 'Vjerujem u anđele' za Jutarnji list.

Glumica je svoj zadnji status na ovoj društvenoj mreži napisala 17. listopada, citirajući pisca Mešu Selimovića: 'Teško je vjerovati, ali je istina, bio sam duboko ganut. Zato što me se jedan čovjek sjetio. Ni zbog čega, ni zbog kakve koristi, iz čista srca.'