ELEGANTNO IZDANJE

Dolazak sa stilom: Brigitte Macron pohvalila se novim modelom kaputa iz svoje impresivne kolekcije

11.06.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par Macron u jutarnjim satima avionom je sletio u Cornwall te će se susresti britanskim premijerom Borisom Johnsonom, Joeom Bidenom i drugim svjetskim vođama u sklopu novoga izdanja samita G7

Okupljene fotoreportere 68-godišnja prva dama Francuske tim je povodom pozdravila u elegantnom crno-bijelom izdanju kojim je dominirao dosad neviđen model kaputa od tvida.

Ova bivša učiteljica poznata je po impresivnoj kolekciji kaputa s potpisom luksuznih francuskih brendova, a njezin odabir ovoga je puta, ako je suditi po dizajnu i prepoznatljivom materijalu tvida, pao na model s potpisom modne kuće Chanel.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slične, kraće verzije jakne za kakvu se odlučila prva dama Francuske viđene su u prijašnjim kolekcijama ove francuske kuće, a čini se kako je ovaj model stvoren samo za nju.

Dužine do koljena, spomenutu jaknu prekrivali su suptilni srebrni kvadratići dajući moderan prizvuk popularnom tartan uzorku, a na njemu su se podjednako isticali detalji poput džepova s malim crnim gumbima obloženim biserima.

Uz nju, Brigitte je kombinirala klasične crne komade poput uskih hlača i crne bluze s trakom na ovratniku, da bi cjelokupno izdanje finiširala modelom salonki s debelom petom.