PRVA DAMA FRANCUSKE

Stilski odmak: Brigitte Macron u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli

19.05.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Elegantna Brigitte Macron, prva dama Francuske, ima svoj prepoznatljiv modni stil kojem je vjerna godinama, no i ona ponekad zna napraviti stilski iskorak

Supruga francuskog predsjednika otkako je postala prva dama u fokusu je modnog svijeta, a mišljenja o njezinom stilu su podijeljena pa je neki hvale, a neki pak kritiziraju jer u njezinoj garderobi prevladavaju mini haljine, kožne hlače, vrtoglave štikle...

Bivša učiteljica, koja je od svog supruga starija 24 godine, premda je često kritizirana zbog svojih odjevnih kombinacija koje prkose uvriježenim pravilima odijevanja dama u zrelijoj dobi, od svog stila rijetko kad odstupa pa je njezin outfit u Parizu bio neubičajen za ranija pojavljivanja.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Alexis Sciard / Zuma Press / Profimedia

Netipična prva dama sve je iznenadila kad se na sastanku svog supruga s čelnicima država, vlada i međunarodnih organizacija na summitu o financiranju afričkog gospodarstava u pariškoj Elizejskoj palači, u izdanju u kakvom je nikad nismo vidjeli dosad.

Brigitte čiji je zaštitni znak bob sa šiškama, ovoga je puta kosu podignula u punđu, a haljine ravnog kroja i duljine do iznad koljena zamijenila je nešto konzervativnijim, duljim modelom u tamnoplavoj boji s visokim ovratnikom i širim rukavima što je sve iznenadilo.

Outifit je upotpunila crvenom pismo torbicom i stiletticama od brušene kože u istoj nijansi plave, a zaštitna maska u istom tonu s ukrasnim metalik rubom začinila je ovaj look.

Brigitte Macron koja je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih prvih dama u jednom ranijem intervjuu je ispričala kako je oduvijek voljela modu i da se trudila oko svog izgleda.