ŠOKANTNO

Dok je cura na 'Farmi', dečko napravio dijete njenoj kćeri

03.05.2013 u 17:44

Bionic
Reading

Dok srbijanska bodybuilderica Ljuba Pantović sudjeluje u reality showu, njezin dečko ne gubi vrijeme - čini se da je napravio dijete njenoj maloljetnoj kćeri čim je mama okrenula leđa

Kći poznate bodybuilderice i voditeljice zatrudnjela je, a otac je Ljubin dečko Aleksandar, piše Kurir.

'Dok je mama u reality showu, a tata u zatvoru, maloljetnu djevojčicu od 16 godina zaveo je dvostruko stariji Aleksandar i napravio joj dijete', tvrdi Kurirov anonimni izvor.

Aleksandar je i inače, čini se, primjerak kakav se rijetko sreće. Iako je njegova veza s Ljubom javna, on već ima obitelj. Supruga mu je trudna, tijekom ljeta bi mu trebala roditi četvrto dijete.

Kurir tvrdi da su maloljetna djevojka i Aleksandar čak napisali pismo njenom ocu Karađorđu Subotiću u kojem mu poručuju da će živjeti zajedno i zadržati dijete.

Ljuba je, izgleda, jedina koja ništa o svemu tome ne zna, iako je Aleksandrov rođak Srba zvao TV postaju Pink i tražio da je obavijeste.

Prijavio je cijelu priču policiji i socijalnoj službi. Dosad nitko nije reagirao, a Srba se povukao jer su mu počeli prijetiti nakon što se umiješao.

Inače, s Ljubom inače nema šale. Godinama se profesionalno bavila sportom i kickboksom, a ni oružje joj nije strano. U Farmu je ušla u trenirci reprezentacije Srbije. Naglasila je da ima dečka i da bi bolje bilo drugima da joj ne prilaze. Ironično, prije ulaska u reality show vodila je emisiju koja se zove - Preljubnici

Pogledajte video s Farme