MIRANDA KERR:

'Dojenje mi je pomoglo da se vratim na modne piste'

08.11.2011 u 09:05

Bionic
Reading

Uoči revije donjeg rublja Victoria's Secret, Miranda Kerr otkrila je da se u manekensku formu vratila zahvaljujući dojenju svog sina Flynna

Samo dva dana prije šoua Victoria's Secreta, pripreme su u punom jeku. I već sad je očito da je jedna od Victorijinih anđelica, Miranda Kerr, u fantastičnoj formi, ponajprije zbog nove uloge u njezinu životu, one majčinske.
Dvadesetosmogodišnja australska manekenka odala je da još uvijek doji sinčića Flynna i oduševljena je učincima.
Miranda je ispričala New York Postu: 'Još dojim i sjajno mi ide.'
Dojenje troši oko 500 kalorija dnevno, što je približno jednako jednom satu trčanja.
Miranda, koja će nositi grudnjak od 142 karata, vrijedan dva i pol milijuna dolara, viđena je sinoć u New Yorku u dugoj crnoj haljini, kožnoj jakni i čizmama s platforma-potpeticama.
Miranda se doima kao da bi svakog trena mogla izaći na pistu: dotjerana je, savršenog make-upa i brižljivo oblikovane kose.
Dok je Miranda otkrila da joj majčinstvo pomaže da se pripremi za nastup, ostali modeli Victoria's Secreta odaju svoje rigorozne režime. Adriana Lima priznaje da u vrijeme priprema živi u spartanskoj disciplini. U teretanu ide dvaput dnevno, a hrani se proteinskim napicima koje spravlja od jaja u prahu.
I sama majka, Lima pije zapanjujućih četiri litre vode dnevno, a onda ne pije tekućinu 12 sati prije revije. Adriana (30) govori The Telegraphu: 'Ne uzimam tekućinu kako bih se sasvim isušila, ponekad izgubite nekoliko kilograma samo tim postupkom.'