MILA HORVAT:

'Dobro sam, za sada, ali spremam se za treću rundu'

22.05.2014 u 06:38

Bionic
Reading

U ispovijesti za Globus Mila Horvat je otkrila detalje traumatičnog odrastanja

'Trebalo me nešto malo žešće lupiti po glavi da bih shvatila da mi nije misija živjeti televizijski život. Da mi je netko unaprijed rekao da ću drugi put biti operirana u roku od godine dana, mislila bih da ima loš smisao za humor. Kad su me moji pitali: 'Jesi li dobro?', odgovorila sam: 'Pa, jesam... Za sada. Ali spremam se za treću rundu', kazala je Mila Horvat u intervjuu za Globus i dodala da je shvatila da mora imati ravnotežu privatnog života da bi mogla dati maksimum na poslu. 'Nismo mi netko bez koga se ne može. Svatko je zamjenjiv. Da sad odem nekamo drugamo, odmah bih imala zamjenu za Brazil', kaže.


Prisjetila se i traumatičnog odrastanja u đačkom domu u Klaićevoj u koji su je roditelji poslali iz rodnog Huma na Sutli kako bi joj osigurali najbolje moguće obrazovanje. S četrnaest godina poslali su je u đački dom u Zagrebu.

'Odmah sam bila svjesna da mi je loše, a kasnije – kad bih se sjetila tog razdoblja – bilo mi je još teže. Baš sam neki dan razgovarala sa sestrom koja je isto bila u domu. Kažem joj: ‘Isuse, ne znam kako sam uspjela preživjeti taj dom. Meni je to bila katastrofa', govori Mila i dodaje da je bila očajna te da je postala druga osoba, prestala se smijati, zapala je u probleme s prehranom te postala anoreksična. 'Nisam imala odrastanje koje me činilo sretnom', dodaje.