nosit će se godinama

Dobitna kombinacija: Nema sumnje, ovo su najljepše torbe sezone

20.04.2024 u 20:51

Bionic
Reading

One preko ramena, tote modeli ili bucket torbice - ove godine to nije važno, već je u fokusu sasvim drugi detalj. Hit torbe sezone kombiniraju platno u bež boji s detaljima od smeđe kože. Popularni high street brendovi poput Zare i Manga, ali i modne piste, ističu ih kao neizostavne ovog ljeta

Omiljene ljetne torbe tradicionalno su one od prirodnih vlakana poput pruća ili rafije s kožnim detaljima, no ova topla sezona u fokus donosi modele kojima je nemoguće odoljeti. Kao savršen spoj chica, elegancije i prikrivenog luksuza, nove hit torbe kombiniraju platno (tkaninu od pamuka ili lana) u bež boji sa smeđom kožom. Dokazi uspjeha ovog modela su očiti: posvuda su - od modne piste do ulica modnih gradova.

Brendovi kao što su Miu Miu, Tibi, Ferragamo i Givenchy izveli su ih na modnu pistu u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024., a sada se i veliki modni lanci, poput Zare, Manga, Stradivariusa i & Other Storiesa, pridružuju groznici za torbama koje kombiniraju dva materijala i to u verzijama pogodnima za baš svaki stil.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Raznovrsnost je velika – nude se modeli za nošenje preko ramena, velike Xl tote torbe, shopper formati ili pak kockaste torbe za rame – i baš sve dobro prolazi ove sezone sve dok se kombiniraju pamuk i koža, stvarajući mješavinu boja i tekstura koja je klasična koliko i bezvremenska.

Ovakva kombinacija dobra je investicija ako želite kupiti nešto s idejom da to godinama nosite.

Iako postoje iznimke koje smeđu kožu zamjenjuju crnom, većina sezonskih torbi dolazi u kombinaciji bež i smeđe, koja je vrlo elegantna, a opet nenametljiva. Izrađene uglavnom od platna, sadrže smeđu kožu na remenu, ručkama, ukrasima ili logotipima.

Vrlo sličan model voljela je i princeza Diana devedesetih, noseći dvobojnu bucket torbu od platna i kože, a ona se odlično slagala s mokasinkama. Iako ju je ona kombinirala uz uske hlače i sako, ove torbe sada će se nositi uz opuštene haljine, duge suknje i sve vrste ljetnih komada. A njihova najbolja odlika je ta da čine savršen dodatak bilo da se radi odlasku na plažu, u ured ili večernji izlazak.

  • +7
Hit torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo