ZVIJEZDA U RIMU

Od sambica do torbe u hit boji sezone: Dakota Johnson zna kako nositi vruće trendove

24.03.2024 u 17:17

  • +3

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Da je logomanija spojiva s trendovskom estetikom tihog luksuza, na ulicama Rima ovog je tjedan dokazala slavna holivudska brineta

Zvijezda novog Marvelovog filma 'Madame Web' ovih dana uživa u ponudi talijanske prijestolnice, na čijim je ulicama plijenila pozornost u ležernom stajlingu.

Poput prijatelja Blakea Leeja, u čijem je društvu ugledana na ulicama Rima, njezin odabir obuće činila je zelena verzija adidasovih hit tenisica Samba, koje posljednjih tjedana osobito preferira nositi.

Najveću pozornost privukla je hlačama, crnim modelom s otisnutim monogramom talijanskog Guccija, za koji dugi niz godina nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Njezina suradnja s talijanskom brendom započela je snimanjem kampanje za miris Gucci Bloom, nastalog pod kreativnom palicom bivšeg dizajnera brenda, Alessandrea Michelea, s kojim Johnson i dalje njeguje bliske odnose.

Potvrdila je to i u Rimu susretom s ovim proslavljenim dizajnerom, nakon velike objave zaruka s frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom. Zbog navedenog pokrenula je nagađanja da će upravo Michele dizajnirati njezinu haljinu za poseban dan.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Suptilni Guccijev logo koji je istaknula hlačama bio je posebno drzak u kombinaciji s bejzbol kapom New York Metsa. No za slučaj da prolaznici nisu bili sigurni nosi li Johnson uistinu komade s potpisom Guccija, pobrinula se da ih obavijesti svojom lakiranom kožnom torbicom, ukrašenom isprepletenim G monogramom i izrađenom u Ancora crvenoj boji, kakvu je popularizirao aktualni Guccijev dizajner, Talijan Sabato De Sarno.

  • +12
Gucci proljeće/ljeto 2024. Izvor: Profimedia / Autor: WWW.FASHIONPPS.COM / AVALON

Dakotin rimski look bio je savršen spoj talijanskog glamura i skromnog američkog stila, a i s njim je dokazala uvjerljivu nadmoć koju adidasove tenisica Samba imaju nad drugim modelima na street style sceni.